Warta Industri

  • Tilu Mangpaat Utama pikeun Pembersih Jandela

    Tilu Mangpaat Utama pikeun Pembersih Jandela

    Kutub Waterfed ngabantosan Pembersih Jandéla profésional ngadamel padamelan gancang tina seueur permukaan kaca.Kasalametan Cai fed kutub ngamungkinkeun cleaners jandela aman ngabersihan jandéla exterior dina jangkung nepi ka 5 carita.Poténsi kacilakaan mangrupikeun kasulitan pikeun palanggan anjeun.Ngaleungitkeun tangga sareng parancah ...
    Maca deui
  • Inpormasi ékonomi tékstil Cina di 2022

    Inpormasi ékonomi tékstil Cina di 2022

    Dina satengah munggaran 2022, faktor anu teu kaduga sareng teu kaduga sapertos rebound wabah makuta anyar domestik sareng konflik geopolitik internasional bakal mangaruhan kana operasi ékonomi nagara kuring, sareng pamekaran bakal nyanghareupan résiko sareng tangtangan ...
    Maca deui
  • Sajarah beberesih jandela

    Sajarah beberesih jandela

    Salami aya jandéla, aya anu peryogi pikeun meresihan jandela.Sajarah beberesih jandela saluyu sareng sajarah kaca.Sanaos teu aya anu terang iraha atanapi dimana gelas mimitina didamel, sigana ti saprak milénium ka-2 SM di Mesir kuno atanapi Me ...
    Maca deui
  • Alat naon anu dibutuhkeun pikeun pembersih jandela?

    Ngabersihan jandéla sanés tugas biasa deui.Éta leres-leres ditangtayungan pikeun profésional anu gaduh alat sareng alat anu leres pikeun ngabersihan jandela naon waé.Naha anjeun hoyong ngabersihan jandéla bumi anjeun nyalira atanapi muka jasa beberesih jandela, penting pikeun terang produk penting sareng equip...
    Maca deui