Tabung Serat Karbon

  • Different surface carbon fiber tubes, 3K, 6K, 12K, a variety of surface can be customized

    Pipa serat karbon permukaan anu béda, 3K, 6K, 12K, rupa-rupa permukaan tiasa disaluyukeun

    Tabung serat karbon, ogé katelah tabung serat karbon, ogé katelah tabung karbon, tabung serat karbon, didamel tina bahan komposit serat karbon sateuacan dilelepkeun dina résin poliéster fenilén ku panasna ngubaran pultrusi (gulungan). Dina ngolahna, anjeun tiasa ngahasilkeun rupa-rupa propil ngalangkungan kapang anu béda, sapertos: spésifikasi béda tabung serat karbon buleud, spésifikasi anu béda tina tabung pasagi, bahan lambar, sareng profil anu sanés: dina prosés produksi ogé tiasa dibungkus bungkus permukaan 3K ngageulisan sareng sajabina.
  • Carbon fiber tubes with different modulus

    Tabung serat karbon kalayan modulus anu béda

    Tabung serat karbon, ogé katelah tabung serat karbon, ogé katelah tabung karbon, tabung serat karbon, didamel tina bahan komposit serat karbon sateuacan dilelepkeun dina résin poliéster fenilén ku panasna ngubaran pultrusi (gulungan). Dina ngolahna, anjeun tiasa ngahasilkeun rupa-rupa propil ngalangkungan kapang anu béda, sapertos: spésifikasi béda tabung serat karbon buleud, spésifikasi anu béda tina tabung pasagi, bahan lambar, sareng profil anu sanés: dina prosés produksi ogé tiasa dibungkus bungkus permukaan 3K ngageulisan sareng sajabina.
  • Carbon fiber tube with different lengths, length can be customized

    Tabung serat karbon kalayan panjang anu béda, panjang tiasa disaluyukeun

    Tabung serat karbon, ogé katelah tabung serat karbon, ogé katelah tabung karbon, tabung serat karbon, didamel tina bahan komposit serat karbon sateuacan dilelepkeun dina résin poliéster fenilén ku panasna ngubaran pultrusi (gulungan). Dina ngolahna, anjeun tiasa ngahasilkeun rupa-rupa propil ngalangkungan kapang anu béda, sapertos: spésifikasi béda tabung serat karbon buleud, spésifikasi anu béda tina tabung pasagi, bahan lambar, sareng profil anu sanés: dina prosés produksi ogé tiasa dibungkus bungkus permukaan 3K ngageulisan sareng sajabina.