Peralatan naon anu peryogi pembersih jandela?

Ngabersihan jandela sanés tugas biasa deui. Éta leres-leres ditangtoskeun pikeun para profesional anu ngagaduhan alat sareng alat anu pas pikeun ngabersihan jandéla mana waé. Naha anjeun badé meresihan jandéla di bumi anjeun nyalira atanapi muka jasa ngabersihan jandéla, penting pisan pikeun terang produk sareng alat penting anu anjeun peryogikeun pikeun ngajantenkeun windows na hérang. Ngabersihan jandela sanés tugas anu gampang kusabab windows na kakeunaan lebu sareng kokotor sadidinten. Nanging, anjeun kedah terang yén jandéla kotor ngajantenkeun imah katingali langkung sempit. Ieu mangrupikeun salah sahiji alesan utama kunaon aya paménta pikeun pembersih jandela. Janten naon pakakas anu pas pikeun sadaya beberesih anu sanés propésional pikeun sacara bersih ngabersihan windows anjeun? Henteu aya waleran anu gampang pikeun ieu, sabab tipena anu beda-beda meryogikeun sagala rupa perlengkapan sareng perawatan. Naha anjeun lieur ngeunaan alat pembersih jandela anu anjeun kedah ngamimitian?

Squeegee
Squeegee dipaké pikeun ngagaringkeun jandéla anjeun pikeun bebas corétan, bérés kristal. Karét mangrupikeun bagian anu paling penting dina squeegee anjeun. Anjeun hoyong ngajaga sabeulah squeegee anjeun seukeut sareng tetep dijaga bebas tina retakan sareng nicks. Pakemna tiasa dipésér nyalira tina karét sareng saluran sareng anjeun hoyong pastikeun anjeun gaduh gagang puter upami anjeun badé damel di jangkung.

Ngumbah T-bar
Mesin cuci mangrupikeun alat anu anjeun anggo pikeun nerapkeun bahan kimia kana jandéla. Éta sayogi dina sagala rupa anu béda sareng ukuran sareng anjeun tiasa mésér baju baju sareng T-bar nyalira. Sababaraha leungeun baju gaduh bantalan anu kasar, aya anu katun umum sareng aya anu microfiber.

Obrolan
Pengikis anjeun dianggo ngaleupaskeun puing anu parantos akumulasi dina jandéla, sapertos tai manuk atanapi leutak. Pengikis ngagaduhan agul agul anu seukeut pisan anu ngalir panjang jandela sareng ngalangkungan anu kedah dicabut.

Upami agul datar-ngagoler dina jandela, anjeun moal ngusap gelas. Ngagunakeun scraper jandela penting pisan pikeun hasil profesional sabab kokotor dina gelas bakal nyayogikeun anjeun nyieun corétan sareng karét squeegee.

LIPI
Éta kadéngéna écés, tapi anjeun meryogikeun ember kanggo solusi pembersih jandela anjeun. Anjeun ogé kedah pastikeun anjeun gaduh ember cekap panjang pikeun mesin cuci anjeun. Upami anjeun gaduh washer 50 cm tapi ngan ukur ember 40 cm, ieu moal jalan.

Tungtungna, anjeun bakal meryogikeun deterjen supados windows anjeun hérang. Taroskeun ka installer ngeunaan mérek pangsaéna pikeun dianggo. Upami teu kitu, anjeun kedah parios daptar bahan pikeun nangtoskeun produk mana anu épéktip dina meresihan jandéla anjeun kalayan épéktip tanpa ngarusak kacamata.

Penting pisan pikeun ngahontal jangkungna anu dibutuhkeun ku tangga, perancah, sabuk atanapi alat sanés pikeun mastikeun kasalametan sareng épéktipitas. Beberesihan jandela tiasa janten prosés anu saderhana sareng efektif nalika leres dilakukeun.

Penyuluhan atanapi Tiang Waterfed
Upami damel jangkung, tihang panyambung mangrupikeun sapotong peralatan penting. Sacara umum, disarankeun pikeun mésér tihang sakedik langkung panjang tibatan anu anjeun pikir peryogikeun sabab manjang dugi ka panjangna maksimum, anjeun bakal kaleungitan sababaraha kaku sareng kakuatan anjeun. Sadaya cecekelan squeegee sareng beberesih jandela dimaksudkeun pikeun dihubungkeun sareng tihang panyambung.

Upami anjeun milari cara anu paling gampang pikeun ngabersihkeun jandéla, maka pertimbangkeun nganggo tihang cai sareng sikat. Upami anjeun henteu kenal sareng tihang cai, maka hayu atuh ngajelaskeun ka anjeun. Dasar na tihang anu tiasa ngahontal luhur pisan ku sikat di tungtung na. Cai murni (cai kalayan henteu aya kokotor atanapi kokotor di jerona) ngalir dina tabung alit ka luhur tempat sikatna. Anu ngabersihkeun bakal nganggo sikat kanggo ngaganggu kokotor dina gelas, teras kantun bilas tina gelas.

Metoda ieu bakal ninggalkeun jandela anu katingali endah pisan. Moal aya corétan atanapi tanda squeegee anu ditingalkeun. Bingkai jandela biasana katingali ogé! Jinis beberesih jandéla ieu meryogikeun sakedik katerampilan, sareng kaseueuran jalma tiasa ngémutanana rada gancang.


Pos waktos: Jun-24-2021