Lajmet e industrisë

 • Tre përfitimet kryesore për pastruesin e dritareve

  Tre përfitimet kryesore për pastruesin e dritareve

  Shtyllat e ushqyer me ujë ndihmojnë pastruesin profesionistë të dritareve të bëjnë punën e shpejtë të shumicës së sipërfaqeve të xhamit.Siguria Shtyllat e ushqyer me ujë lejojnë pastruesit e dritareve të pastrojnë në mënyrë të sigurt dritaret e jashtme në lartësi deri në 5 kate.Aksidentet e mundshme janë një shqetësim për klientin tuaj.Eliminimi i shkallëve dhe skelave...
  Lexo më shumë
 • Informacioni i ekonomisë së tekstilit të Kinës në 2022

  Informacioni i ekonomisë së tekstilit të Kinës në 2022

  Në gjysmën e parë të vitit 2022, faktorë të papritur dhe të papritur si rikthimi i epidemisë së re të kurorës së brendshme dhe konfliktet gjeopolitike ndërkombëtare do të kenë ndikim në funksionimin ekonomik të vendit tim dhe zhvillimi do të përballet me rreziqe dhe sfida të vazhdueshme...
  Lexo më shumë
 • Historia e pastrimit të dritareve

  Historia e pastrimit të dritareve

  Për sa kohë ka pasur dritare, ka pasur nevojë për pastrimin e dritareve.Historia e pastrimit të dritareve shkon paralelisht me historinë e xhamit.Ndërsa askush nuk e di me siguri se kur dhe ku është bërë për herë të parë qelqi, ka të ngjarë që daton që në mijëvjeçarin e 2-të para Krishtit në Egjiptin e lashtë ose Unë ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë pajisje ka nevojë për një pastrues dritaresh?

  Pastrimi i dritareve nuk është më një detyrë e zakonshme.Është me të vërtetë e rezervuar për profesionistët që kanë mjetet dhe pajisjet e duhura për të pastruar çdo dritare.Nëse dëshironi të pastroni dritaret e shtëpisë tuaj ose të hapni një shërbim pastrimi të dritareve, është thelbësore të njihni produktet dhe pajisjet thelbësore...
  Lexo më shumë