Kabersihan Panel Surya

  • Crush Resistant Carbon Fiber Telescopic Pole For Solar Cleaning Pole

    Tumbuk Serat Karbon Serat Karat Teléskopik Pikeun Tiang Kabersih Surya

    Tihang teleskop serat serat karbon ieu gampang digeser sareng tiasa dikonci panjang mana waé, gampang dianggo, gampang dibabawa sareng gampang disimpen. Éta tiasa diperpanjang dugi ka maksimal panjang dina sababaraha menit ku narik kaluar sareng ngonci unggal bagian teléskop.
    Tihang teleskopik serat karbon 100% ieu kaku sareng tahan naksir, beurat-beurat sareng portabel, dugi ka saperlima beurat waja sareng sababaraha kali langkung kuat, tiang teleskop serat serat cocog pikeun ngaganti tabung / tiang logam.
  • Custom Lightweight Telescopic Poles For panel Cleaning Multi Color

    Kutub Teleskopik Ringan Adat Kanggo Panel Ngabersihan Multi Warna

    1. Aranjeunna penting pikeun padamelan ngabersihkeun windows sareng ngalaksanakeun padamelan éta.
    2. Ngagunakeun ukur bagian anu diperyogikeun ngirangan beurat tihang nalika ngabersihkeun jandéla
    3. Ngidinan langkung seueur damel kalayan kirang capé.
  • Glossy 10m Round Carbon Telescopic Pole For Solar Panel Cleaning

    Tiang Karbon Teleskopis 10m herang Pikeun Pembersihan Panel Surya

    Pols beberesih panel surya dina 25 kaki sampurna pikeun padamelan beberesih, diwangun tina serat karbon 100%. Kutub teleskopik ieu dipercaya kaku, ringan sareng kuat pisan. Di jajaranana, éta tiasa diadaptasi dugi ka panjangna, sareng anjeun kéngingkeun nambihan atanapi ngahapus bagian-bagian anu saluyu sareng jangkungna padamelan anu diperlukeun, hiji tihang kanggo sadaya padamelan.
    Patén anu ngagaduhan desain clamp lateral transversal nyepeng tihang langkung ketat tibatan clamp anu sanés. Gampang dibuka sareng ditutup bahkan dina usum usum tiis nalika sarung tangan diperyogikeun.
    * Perhatosan: Serat Karbon mangrupikeun konduktor listrik anu hadé. Kutub kami tiasa didamel nganggo lapisan luar fiberglass kanggo nambihan karakter insulasi.
  • Light Weight Circle Fiberglass Round pole High Strength For Solar Panel Cleaning

    Cahaya Berat Lingkaran Fiberglass Babak tihang Kakuatan Tinggi Kanggo Pembersihan Panel Surya

    Tihang teleskop serat serat karbon ieu gampang digeser sareng tiasa dikonci panjang mana waé, gampang dianggo, gampang dibabawa sareng gampang disimpen. Éta tiasa diperpanjang dugi ka maksimal panjang dina sababaraha menit ku narik kaluar sareng ngonci unggal bagian teléskop.
    Tihang teleskopik serat karbon 100% ieu kaku sareng tahan naksir, beurat-beurat sareng portabel, dugi ka saperlima beurat waja sareng sababaraha kali langkung kuat, tiang teleskop serat serat cocog pikeun ngaganti tabung / tiang logam.
  • Multifunction fiberglass telescopic solar cleaning pole

    Tihang beberesih surya teleskop multipungsi

    Pols beberesih panel surya dina 25 kaki sampurna pikeun padamelan beberesih, diwangun tina serat karbon 100%. Kutub teleskopik ieu dipercaya kaku, ringan sareng kuat pisan. Di jajaranana, éta tiasa diadaptasi dugi ka panjangna, sareng anjeun kéngingkeun nambihan atanapi ngahapus bagian-bagian anu saluyu sareng jangkungna padamelan anu diperlukeun, hiji tihang kanggo sadaya padamelan.
    Patén anu ngagaduhan desain clamp lateral transversal nyepeng tihang langkung ketat tibatan clamp anu sanés. Gampang dibuka sareng ditutup bahkan dina usum usum tiis nalika sarung tangan diperyogikeun.
    * Perhatosan: Serat Karbon mangrupikeun konduktor listrik anu hadé. Kutub kami tiasa didamel nganggo lapisan luar fiberglass kanggo nambihan karakter insulasi.
  • 100% High Modulus Carbon Fiber Telescoping Pole For Solar Panel Cleaning

    100% Modulus Tinggi Serat Karbon Teleskoping Tiang Pikeun Pembersih Panel Surya

    Pols beberesih panel surya dina 25 kaki sampurna pikeun padamelan beberesih, diwangun tina serat karbon 100%. Kutub teleskopik ieu dipercaya kaku, ringan sareng kuat pisan. Di jajaranana, éta tiasa diadaptasi dugi ka panjangna, sareng anjeun kéngingkeun nambihan atanapi ngahapus bagian-bagian anu saluyu sareng jangkungna padamelan anu diperlukeun, hiji tihang kanggo sadaya padamelan.
    Patén anu ngagaduhan desain clamp lateral transversal nyepeng tihang langkung ketat tibatan clamp anu sanés. Gampang dibuka sareng ditutup bahkan dina usum usum tiis nalika sarung tangan diperyogikeun.
    * Perhatosan: Serat Karbon mangrupikeun konduktor listrik anu hadé. Kutub kami tiasa didamel nganggo lapisan luar fiberglass kanggo nambihan karakter insulasi.
  • 72FT Light weight high quality telescopic pole for solar cleaning

    72FT Ringan tihang teleskopis kualitas luhur kanggo beberesih surya

    Pols beberesih panel surya dina 25 kaki sampurna pikeun padamelan beberesih, diwangun tina serat karbon 100%. Kutub teleskopik ieu dipercaya kaku, ringan sareng kuat pisan. Di jajaranana, éta tiasa diadaptasi dugi ka panjangna, sareng anjeun kéngingkeun nambihan atanapi ngahapus bagian-bagian anu saluyu sareng jangkungna padamelan anu diperlukeun, hiji tihang kanggo sadaya padamelan.
    Patén anu ngagaduhan desain clamp lateral transversal nyepeng tihang langkung ketat tibatan clamp anu sanés. Gampang dibuka sareng ditutup bahkan dina usum usum tiis nalika sarung tangan diperyogikeun.
    * Perhatosan: Serat Karbon mangrupikeun konduktor listrik anu hadé. Kutub kami tiasa didamel nganggo lapisan luar fiberglass kanggo nambihan karakter insulasi.
  • 20m carbon fiber solar panel cleaning pole telescopic pole.

    20m serat karbon panel surya meresihan kutub tihang teleskopis.

    Tihang teleskop serat serat karbon ieu gampang digeser sareng tiasa dikonci panjang mana waé, gampang dianggo, gampang dibabawa sareng gampang disimpen. Éta tiasa diperpanjang dugi ka maksimal panjang dina sababaraha menit ku narik kaluar sareng ngonci unggal bagian teléskop.
    Tihang teleskopik serat karbon 100% ieu kaku sareng tahan naksir, beurat-beurat sareng portabel, dugi ka saperlima beurat waja sareng sababaraha kali langkung kuat, tiang teleskop serat serat cocog pikeun ngaganti tabung / tiang logam.
  • 15FT multi – functional carbon fiber telescopic pole solar cleaning pole for high reach and long reach

    15FT multi-fungsional serat karbon tihang teleskopik tiang beberesih surya pikeun jangkauan luhur sareng jangkauan panjang

    1. Éta tiasa ngahontal sareng ngabersihkeun luhur jandéla 2 carita kalayan aman bari henteu kedah ngantunkeun taneuh.
    2. Anjeun ngahémat waktos ku ngabersihkeun sareng ngumbah jandéla anjeun dina waktos anu sasarengan, henteu kedah squeegee atanapi ngusap ngabersihan jandéla
    3. Konstruksi gerbang kaca gelas ringan bakal ngajantenkeun meresihan jandéla anjeun sakumaha saderhana ngosongkeun lantai anjeun
    Dina kisaran kami, tiang tiasa diadaptasi dugi ka panjangna, sareng anjeun diijinkeun pikeun nambihan atanapi ngaleungitkeun bagian pikeun saluyu sareng jangkungna kerja anu diperyogikeun. Cahya tihang tiasa ngabantosan ngirangan kacapean, ningkatkeun produktivitas sareng gancang dina padamelan. Anjeun bakal langkung gampang pikeun dianggo sareng kutub kami.
  • 18FT Carbon Fiber Poles / Telescopic Fiberglass Solar Panel Cleaning pole

    Tihang Serat Karbon 18FT / Tiang Pérpihan Panel Surya Panon kaca

    Kutub penyuluh serat karbon 18FT ieu kaku sareng tahan tahan. Dijieunna tina serat karbon 100%, beurat-beuratna, dibabawa, dugi ka saperlima beurat waja sareng sababaraha kali langkung kuat, tiang teleskop serat serat saenipun
  • 20 Ft Carbon Fiber Telescopic Pole For Solar Cleaning Pole UV Stable

    20 Ft Carbon Fiber Telescopic Pole Pikeun Surya Ngabersihan Tiang UV Stabil

    Tihang teleskop serat serat karbon ieu gampang digeser sareng tiasa dikonci panjang mana waé, gampang dianggo, gampang dibabawa sareng gampang disimpen. Éta tiasa diperpanjang dugi ka maksimal panjang dina sababaraha menit ku narik kaluar sareng ngonci unggal bagian teléskop.
    Tihang teleskopik serat karbon 100% ieu kaku sareng tahan naksir, beurat-beurat sareng portabel, dugi ka saperlima beurat waja sareng sababaraha kali langkung kuat, tiang teleskop serat serat cocog pikeun ngaganti tabung / tiang logam.
  • Multifunction Fiberglass solar panel cleaning pole Gutter cleaning

    Multifungsi Fiberglass panel surya beberesih tiang Gutter beberesih

    Batang beberesih panonpoe biasana dianggo pikeun meresihan sapopoe sareng perawatan fotovoltaik. Desain batang teleskopis nyumponan kabutuhan beberesih jarak jauh sareng skala ageung, anu aman sareng dipercaya.
12 Teras> >> Halaman 1/2