Tiang Pembersih Jandéla

  • Cost-effective glassfiber telescopic window cleaning pole

    Tiang ngabersihkeun jandela gelas teleskop hemat biaya

    Ngalegaan jangkauan anjeun 7,5 dugi ka 20 suku nganggo tihang ekstensi teléskop 3 tahap ieu. Hébat pikeun permukaan anu hese dihontal, sapertos windows luar anu luhur, tanpa kedah tangga. Konsting ngonci konéng sareng ujung benang cocog sareng ampir sagala kantétan Unger Profesional salaku bagian tina sistem Unger's Connect & Clean. Sampurna pikeun beberesih, lebu tanpa tangga.
  • Extension Telescopic Carbon Fibre Water Fed Pole With Brush

    Penyuluh Teleskopik Serat Karbon Féder Cai Tiang Ku Sikat

    1. Éta tiasa ngahontal sareng ngabersihkeun luhur jandéla 2 carita kalayan aman bari henteu kedah ngantunkeun taneuh.
    2. Anjeun ngahémat waktos ku ngabersihkeun sareng ngumbah jandéla anjeun dina waktos anu sasarengan, henteu kedah squeegee atanapi ngusap ngabersihan jandéla
    3. Konstruksi gerbang kaca gelas ringan bakal ngajantenkeun meresihan jandéla anjeun sakumaha saderhana ngosongkeun lantai anjeun
    Dina kisaran kami, tiang tiasa diadaptasi dugi ka panjangna, sareng anjeun diijinkeun pikeun nambihan atanapi ngaleungitkeun bagian pikeun saluyu sareng jangkungna kerja anu diperyogikeun. Cahya tihang tiasa ngabantosan ngirangan kacapean, ningkatkeun produktivitas sareng gancang dina padamelan. Anjeun bakal langkung gampang pikeun dianggo sareng kutub kami.
  • 12m 3k twill portable water telescopic windows cleaning pole

    12m 3k twill cai portabel tisu beberesih tihang beberesih

    1. Éta tiasa ngahontal sareng ngabersihkeun luhur jandéla 2 carita kalayan aman bari henteu kedah ngantunkeun taneuh.
    2. Anjeun ngahémat waktos ku ngabersihkeun sareng ngumbah jandéla anjeun dina waktos anu sasarengan, henteu kedah squeegee atanapi ngusap ngabersihan jandéla
    3. Konstruksi gerbang kaca gelas ringan bakal ngajantenkeun meresihan jandéla anjeun sakumaha saderhana ngosongkeun lantai anjeun
  • 15m cone 30ft carbon fiber telescopic window cleaning pole

    15m kerucut 30ft serat karbon teleskop tihang beberesih kutub

    Dina kisaran kami, tiang tiasa diadaptasi dugi ka panjangna, sareng anjeun diijinkeun pikeun nambihan atanapi ngaleungitkeun bagian pikeun saluyu sareng jangkungna kerja anu diperyogikeun. Cahya tihang tiasa ngabantosan ngirangan kacapean, ningkatkeun produktivitas sareng gancang dina padamelan. Anjeun bakal langkung gampang pikeun dianggo sareng kutub kami.
  • 15m Square Carbon Fibre Telescopic Window Cleaning Pole

    15m Persegi Karbon Serat Teléskopik Tiang Panyucian Tiang

    1. Aranjeunna penting pikeun padamelan ngabersihkeun windows sareng ngalaksanakeun padamelan éta.
    2. Ngagunakeun ukur bagian anu diperyogikeun ngirangan beurat tihang nalika ngabersihkeun jandéla
    3. Ngidinan langkung seueur damel kalayan kirang capé.
  • 20m heavy duty extension telescopic carbon fiber window cleaning poles

    20m tugas beurat extension teleskopik serat karbon beberesih kutub

    1. Éta tiasa ngahontal sareng ngabersihkeun luhur jandéla 2 carita kalayan aman bari henteu kedah ngantunkeun taneuh.
    2. Anjeun ngahémat waktos ku ngabersihkeun sareng ngumbah jandéla anjeun dina waktos anu sasarengan, henteu kedah squeegee atanapi ngusap ngabersihan jandéla
    3. Konstruksi gerbang kaca gelas ringan bakal ngajantenkeun meresihan jandéla anjeun sakumaha saderhana ngosongkeun lantai anjeun
  • 24ft Extendable Carbon Fiber Telescopic Pole

    24ft serat karbon ngalegaan teleskopik Kutub

    Ngalegaan jangkauan anjeun 7,5 dugi ka 20 suku nganggo tihang ekstensi teléskop 3 tahap ieu. Hébat pikeun permukaan anu hese dihontal, sapertos windows luar anu luhur, tanpa kedah tangga. Konsting ngonci konéng sareng ujung benang cocog sareng ampir sagala kantétan Unger Profesional salaku bagian tina sistem Unger's Connect & Clean. Sampurna pikeun beberesih, lebu tanpa tangga.
  • 72ft Glossy Twill Carbon Fibre Window Cleaning Poles

    72ft ngagurilap Twill Karbon Serat Jaringan ngabersihkeun

    Pamakéan batang beberesih teleskopis tiasa gancang sareng épisién miceunan lebu dina sababaraha léngkah, ngamungkinkeun aksés gampang ka daérah anu hésé kahontal.
    Reresihan tahap hiji-henteu kedah narik jandéla sareng ngagosok ulang. Dibandingkeun sareng cara tradisional, daérah ageung tiasa diberesihan langkung gancang, sareng tiasa ogé diberesihan tina taneuh anu luhur
  • 4 Segments 3K Telescopic Carbon Fibre Window Cleaning Poles

    4 Segmen 3K Tisu Pembersih Jandéla Serat Karbon Teleskopik

    1. Aranjeunna penting pikeun padamelan ngabersihkeun windows sareng ngalaksanakeun padamelan éta.
    2. Ngagunakeun ukur bagian anu diperyogikeun ngirangan beurat tihang nalika ngabersihkeun jandéla
    3. Ngidinan langkung seueur damel kalayan kirang capé.
  • 10 Meters Epoxy Resin Carbon Fibre Window Cleaning Poles

    10 Méter Epoxy résin Karbon Serat Jandéla Persihan Kabersihan

    Ngalegaan jangkauan anjeun 7,5 dugi ka 20 suku nganggo tihang ekstensi teleskoping ieu. Hébat pikeun permukaan anu hese dihontal, sapertos jandéla luar anu luhur, tanpa kedah tangga. Konsting ngonci standar sareng ujung benang cocog sareng ampir sadayana gagantel Unger Profesional salaku bagian tina sistem Unger's Connect & Clean. Sampurna pikeun beberesih, lebu tanpa tangga.
  • 10m 3k High Modulus carbon fiber mast pole telescopic window cleaning poles

    10m 3k High Modulus serat karbon tiang tihang teleskop tihang ngabersihkeun

    Pamakéan batang beberesih teleskopis tiasa gancang sareng épisién miceunan lebu dina sababaraha léngkah, ngamungkinkeun aksés gampang ka daérah anu hésé kahontal.
    Reresihan tahap hiji-henteu kedah narik jandéla sareng ngagosok ulang. Dibandingkeun sareng cara tradisional, daérah ageung tiasa diberesihan langkung gancang, sareng tiasa ogé diberesihan tina taneuh anu luhur
  • Hybrid Blue Yellow Telescopic Water Fed Wash Brush Window Cleaning Pole

    Hybrid Blue Yellow Telescopic Water Fed Nyeuseuh Sikat Jandéla Tiiseun Tiang

    Tiang ngabersihkeun serat serat karbon diwangun ku tabung serat karbon ). Dina ngolahna, anjeun tiasa ngahasilkeun rupa-rupa propil ngalangkungan kapang anu béda, sapertos: spésifikasi béda tabung serat karbon buleud, spésifikasi anu béda tina tabung pasagi, bahan lambar, sareng profil anu sanés: dina prosés produksi ogé tiasa dibungkus bungkus permukaan 3K ngageulisan sareng sajabina.
12 Teras> >> Halaman 1/2