Tiang Ngala Buah

  • Fruit Picker for Picking coconut Hand Tools

    Pametik Buah kanggo Nyandak Parabot Leungeun kalapa

    Pametik buah dirancang sacara ati-ati pikeun tukang ngala buah, staf kebon, aman, enteng, lumaku, tiasa motong dahan, metik buah. Nalika metik buah salami nangtung handapeun tangkal tiasa gampang nyokot buah, sareng murag dina kantong lawon, henteu deui ngabengkokkeun handap pikeun nyokot handapeun tangkal; Tihangna dilengkepan cecekelan plastik kelas tinggi, anu gampang ditanganan sareng tiasa disaluyukeun iraha waé.
  • Fiberglass Telescopic Pole Fruit Plucker

    Fiberglass Telescopic Pole Buah Plucker

    Pametik buah dirancang sacara ati-ati pikeun tukang ngala buah, staf kebon, aman, enteng, lumaku, tiasa motong dahan, metik buah. Nalika metik buah salami nangtung handapeun tangkal tiasa gampang nyokot buah, sareng murag dina kantong lawon, henteu deui ngabengkokkeun handap pikeun nyokot handapeun tangkal; Tihangna dilengkepan cecekelan plastik kelas tinggi, anu gampang ditanganan sareng tiasa disaluyukeun iraha waé.
  • Customization Carbone Telescopic Pole Fruit Plucker

    Ngepaskeun Carbone Telescopic Pole Buah Plucker

    Pametik buah dirancang sacara ati-ati pikeun tukang ngala buah, staf kebon, aman, enteng, lumaku, tiasa motong dahan, metik buah. Nalika metik buah salami nangtung handapeun tangkal tiasa gampang nyokot buah, sareng murag dina kantong lawon, henteu deui ngabengkokkeun handap pikeun nyokot handapeun tangkal; Tihangna dilengkepan cecekelan plastik kelas tinggi, anu gampang ditanganan sareng tiasa disaluyukeun iraha waé.
  • Customization Carbone 10M Telescopic Pole Fruit Plucker

    Kustomisasi Carbone 10M Telescopic Pole Plucker Buah

    Pametik buah dirancang sacara ati-ati pikeun tukang ngala buah, staf kebon, aman, enteng, lumaku, tiasa motong dahan, metik buah. Nalika metik buah salami nangtung handapeun tangkal tiasa gampang nyokot buah, sareng murag dina kantong lawon, henteu deui ngabengkokkeun handap pikeun nyokot handapeun tangkal; Tihangna dilengkepan cecekelan plastik kelas tinggi, anu gampang ditanganan sareng tiasa disaluyukeun iraha waé.
  • 10 FT extension available picking pole trimmer

    10 penyuluhan FT sayogi memangkas kutub

    Pametik buah dirancang sacara ati-ati pikeun tukang ngala buah, staf kebon, aman, enteng, lumaku, tiasa motong dahan, metik buah. Nalika metik buah salami nangtung handapeun tangkal tiasa gampang nyokot buah, sareng murag dina kantong lawon, henteu deui ngabengkokkeun handap pikeun nyokot handapeun tangkal; Tihangna dilengkepan cecekelan plastik kelas tinggi, anu gampang ditanganan sareng tiasa disaluyukeun iraha waé.