Tentang Kami

Profil Perusahaan

Weihai Jingsheng Carbon Fiber Products Co., Ltd., didirikeun taun 2008, mangrupikeun produsén anu museur kana R&D, produksi sareng penjualan produk serat karbon "industri sareng integrasi perdagangan". Ampir 15 taun pangalaman manufaktur mangrupikeun jaminan kualitas pikeun produk kami. Produk kami diékspor ka Inggris, Jérman, Amérika Serikat, Australia, Kanada sareng pasar global anu sanés. Perusahaan parantos netepkeun hubungan koperasi anu saé sareng stabil kalayan seueur mérek terkenal di bumi sareng luar negeri, sareng laun ngawangun bakat, téknologi sareng kaunggulan mérek anu kuat. Kami nganggo akumulasi pangalaman téknis dina sababaraha bidang pikeun nguntungkeun palanggan ku cara sadidinten.

main_imgs01

Naon Anu Urang Laksanakeun?

Produk Serat Karbon Jingsheng parantos fokus kana R&D, produksi sareng penjualan produk serat karbon kanggo aplikasi lintas-industri. Produk utama batang serat teleskopik serat karbon, batang beberesih serat karbon, rod kaméra serat karbon sareng rod nyalametkeun, anu seueur dianggo dina beberesih jandela, beberesih panel surya, beberesih tekanan, vakum drainase, fishing trawl, fotografi, pamariksaan bumi sareng panyilidikan sareng sawah séjén. Téknologi produksi parantos kéngingkeun sertifikasi IOS9001. Kami gaduh 6 lini produksi sareng tiasa ngahasilkeun 2000 lembar tabung serat karbon unggal dinten. Kaseueuran prosésna réngsé ku mesin pikeun mastikeun épisiénsi sareng minuhan waktos pangiriman anu diperyogikeun ku konsumén. Serat Karbon Jingsheng parantos komitmen pikeun nyiptakeun industri inovatif anu ngahijikeun inovasi téknologi, inovasi manajemén sareng inovasi pamasaran.

main_imgs01
main_imgs02
main_imgs03
main_imgs04
main_imgs05
main_imgs06

Budaya Perusahaan

Visi Perusahaan

Kami komitmen pikeun ngawangun pabrik humanis héjo, sahingga sadaya nonoman tiasa sadar nilaina dina kahirupan, mendakan diri dina perusahaan, sareng sadar diri.

Nilai Perusahaan

Kerja babarengan, kajujuran sareng kredibilitas, ngarangkul parobihan, positip, kabuka sareng bagi, silih prestasi.

Tanggung jawab Perusahaan

Sacara kamajuan anu saling nguntungkeun, nguntungkeun masarakat

Fitur Utama

Gagah pikeun ngabaru, jujur ​​tur dipercaya, paduli pikeun pagawé

Sértipikat

certi