Babagan Kita

Profil Perusahaan

Weihai Jingsheng Carbon Fiber Products Co., Ltd., didegaké ing taun 2008, minangka pabrikan sing fokus ing R&D, produksi lan penjualan produk serat karbon "industri lan integrasi perdagangan". Saklawasé 15 taun pengalaman manufaktur minangka jaminan kualitas produk kita. Produk kita diekspor menyang UK, Jerman, Amerika Serikat, Australia, Kanada lan pasar global liyane. Perusahaan kasebut wis nggawe hubungan kerja sama sing apik lan stabil karo akeh merek terkenal ing omah lan luar negeri, lan mboko sithik nggawe bakat, teknologi lan kauntungan merek sing kuat. Kita nggunakake akumulasi pengalaman teknis ing pirang-pirang lapangan kanggo entuk manfaat saka para pelanggan kanthi kabeh cara.

main_imgs01

Apa sing Kita Laku?

Produk Serat Karbon Jingsheng wis fokus ing R&D, produksi lan penjualan produk serat karbon kanggo aplikasi lintas industri. Produk utamane yaiku batang teleskop serat serat karbon, rod pembersih serat karbon, batang kamera serat karbon lan batang penyelamat, sing umume digunakake kanggo ngresiki jendela, reresik panel surya, reresik tekanan, vakum pembuangan, nelayan trawl, fotografi, inspeksi omah lan investigasi lan lapangan liyane. Teknologi produksi entuk sertifikasi IOS9001. Kita duwe 6 lini produksi lan bisa ngasilake tabung serat karbon 2000 saben dinane. Umume proses rampung karo mesin kanggo njamin efisiensi lan memenuhi wektu pangiriman sing dibutuhake pelanggan. Serat Karbon Jingsheng wis tekad kanggo nggawe industri inovatif sing nggabungake inovasi teknologi, inovasi manajemen lan inovasi pemasaran.

main_imgs01
main_imgs02
main_imgs03
main_imgs04
main_imgs05
main_imgs06

Budaya Perusahaan

Visi Perusahaan

Kita duwe komitmen kanggo nggawe pabrik humanistik ijo, supaya kabeh wong enom bisa nyadari regane, nemokake awake dhewe ing perusahaan, lan sadar.

Nilai Perusahaan

Kerja tim, kejujuran lan kapercayan, nampa pangowahan, positif, terbuka lan nuduhake, prestasi bebarengan.

Tanggung jawab Perusahaan

Kemajuan sing saling nguntungake, entuk manfaat kanggo masarakat

Fitur Utama

Wani nggawe inovasi, jujur ​​lan dipercaya, ngrawat karyawan

Sertifikat

certi