Rreth Nesh

Profili i Kompanisë

Weihai Jingsheng Fibrat e Karbonit Produkte Co, Ltd, themeluar në vitin 2008, është një prodhues që përqendrohet në R&D, prodhimin dhe shitjet e produkteve të fibrave të karbonit "industria dhe integrimi tregtar". Gati 15 vjet përvojë prodhimi është sigurimi i cilësisë së produkteve tona. Prodhimet tona eksportohen në MB, Gjermani, Shtetet e Bashkuara, Australi, Kanada dhe tregje të tjera globale. Kompania ka krijuar një marrëdhënie bashkëpunimi të mirë dhe të qëndrueshme me shumë marka të njohura brenda dhe jashtë vendit, dhe gradualisht formoi një talent të fortë, teknologji dhe avantazh të markës. Ne përdorim përvojën tonë të akumuluar teknike në shumë fusha për të përfituar klientët tanë në një mënyrë të gjithanshme.

main_imgs01

Çfarë bëjmë ne?

Produktet me fibra karboni Jingsheng ka qenë duke u përqëndruar në R&D, prodhimin dhe shitjet e produkteve me fibra karboni për aplikime ndër-industriale. Produktet kryesore janë shufra teleskopike me fibra karboni, shufra pastrimi të fibrave të karbonit, shufra kamera me fibra karboni dhe shufra shpëtimi, të cilat përdoren gjerësisht në pastrimin e dritareve, pastrimin e panelit diellor, pastrimin e presionit, vakumin e kullimit, peshkimin e xhuxhëve, fotografinë, inspektimin në shtëpi dhe hetimin dhe fusha të tjera. Teknologjia e prodhimit ka marrë çertifikimin IOS9001. Ne kemi 6 linja prodhimi dhe mund të prodhojmë 2000 copë tuba me fibra karboni çdo ditë. Shumica e proceseve përfundohen nga makineritë për të siguruar efikasitet dhe për të përmbushur kohën e dorëzimit të kërkuar nga klientët. Jingsheng Carbon Fiber është angazhuar për krijimin e një industrie inovative që integron inovacionin teknologjik, inovacionin e menaxhimit dhe inovacionin e marketingut.

main_imgs01
main_imgs02
main_imgs03
main_imgs04
main_imgs05
main_imgs06

Kulturat e ndërmarrjes

Vizioni i korporatave

Ne jemi të përkushtuar të ndërtojmë një fabrikë të gjelbër humaniste, në mënyrë që të gjithë të rinjtë të mund të kuptojnë vlerën e tyre në jetë, të gjenden në ndërmarrje dhe të realizojnë veten e tyre.

Vlerat e korporatave

Puna në ekip, ndershmëria dhe besueshmëria, përqafimi i ndryshimit, pozitiv, i hapur dhe i përbashkët, arritje reciproke.

Përgjegjësi e korporatës

Përparim i ndërsjellë, duke përfituar nga shoqëria

Karakteristikat kryesore

Trim për të përtërirë, i sinqertë dhe i besueshëm, i kujdesshëm për punonjësit

Certifikatat

certi