За нас

Профил на компанијата

Weihai Jingsheng јаглеродни влакна производи копродукции, Ltd, основана во 2008 година, е производител кој се фокусира на истражување и развој, производство и продажба на производи од јаглеродни влакна "индустрија и трговска интеграција". Скоро 15 години искуство во производството е обезбедување на квалитет на нашите производи. Нашите производи се извезуваат во Велика Британија, Германија, САД, Австралија, Канада и други глобални пазари. Компанијата воспостави добра и стабилна соработка соработка со многу познати брендови дома и во странство и постепено формираше силен талент, технологија и предност на брендот. Ние го користиме нашето акумулирано техничко искуство во многу полиња за да им користиме на нашите клиенти на сеопфатен начин.

main_imgs01

Што правиме?

Производите на јаглеродни влакна од Jingsheng се фокусираат на истражување и развој, производство и продажба на производи од јаглеродни влакна за апликации меѓу индустријата. Главните производи се телескопски прачки од јаглеродни влакна, прачки за чистење на јаглеродни влакна, шипки за фотоапарати од карбонски влакна и прачки за спасување, кои се широко користени при чистење прозорци, чистење на соларни панели, чистење под притисок, вакуум за дренажа, риболов на трал, фотографија, домашна проверка и истрага и други полиња. Технологијата на производство има добиено сертификација за IOS9001. Имаме 6 производни линии и можеме да произведуваме 2000 парчиња цевки од јаглеродни влакна секој ден. Повеќето процеси ги завршуваат машините за да обезбедат ефикасност и да го исполнат времето на испорака што го бараат клиентите. Јаглеродните влакна од Fiberингшенг се посветени на создавање на иновативна индустрија што ги интегрира технолошките иновации, иновациите во управувањето и иновациите во маркетингот.

main_imgs01
main_imgs02
main_imgs03
main_imgs04
main_imgs05
main_imgs06

Култури на компанијата

Корпоративна визија

Ние сме посветени на изградба на зелена хуманистичка фабрика, така што сите млади луѓе ќе можат да ја реализираат својата вредност во животот, да се најдат во претпријатието и да се реализираат.

Корпоративни вредности

Тимска работа, искреност и кредибилитет, прифати промена, позитивно, отворено и споделено, меѓусебно достигнување.

Корпоративна одговорност

Меѓусебно корисен напредок, корист на општеството

Главни карактеристики

Храбар да иновира, искрен и доверлив, грижлив за вработените

Сертификати

certi