Tiang Reresik Jendhela

  • Cost-effective glassfiber telescopic window cleaning pole

    Tiang pembersih jendela teleskop kaca sing efektif

    Ndhuwur tekan 7,5 nganti 20 kaki nganggo tiang ekstensi teleskop 3 tahap iki. Cocog kanggo permukaan sing angel digayuh, kayata windows ruangan sing dhuwur, tanpa mbutuhake tangga. Kerucut pengunci standar lan ujung utas pas meh kabeh lampiran Unger Professional minangka bagean saka sistem Unger's Connect & Clean. Cocog kanggo ngresiki, bledug tanpa andha.
  • Extension Telescopic Carbon Fibre Water Fed Pole With Brush

    Pole Fiber Banyu Serat Karbon Teleskopik Extension Kanthi Sikat

    1. Bisa nggayuh lan ngresiki sisih ndhuwur jendhela 2 kanthi aman sanajan ora nate ninggalake lemah.
    2. Sampeyan ngirit wektu kanthi ngresiki lan mbilas windows ing wektu sing padha, ora prelu ngecek utawa ngilangke ngresiki jendhela
    3. Konstruksi fiberglass ringan ing tiang bakal ngresiki windows kanthi gampang kaya ngresiki jubin
    Ing jangkoan kita, tiang bisa dicocogake kanthi dawa, lan sampeyan diidini nambah utawa mbusak bagean sing cocog karo dhuwur kerja sing dibutuhake. Cahya tiang bisa nyuda lemes, nambah produktivitas lan nyepetake tugas. Sampeyan bakal luwih gampang nggarap kutub iki.
  • 12m 3k twill portable water telescopic windows cleaning pole

    Tiang pembersih windows teleskop banyu 12m 3k twill

    1. Bisa nggayuh lan ngresiki sisih ndhuwur jendhela 2 kanthi aman sanajan ora nate ninggalake lemah.
    2. Sampeyan ngirit wektu kanthi ngresiki lan mbilas windows ing wektu sing padha, ora prelu ngecek utawa ngilangke ngresiki jendhela
    3. Konstruksi fiberglass ringan ing tiang bakal ngresiki windows kanthi gampang kaya ngresiki jubin
  • 15m cone 30ft carbon fiber telescopic window cleaning pole

    Tiang pembersih jendela teleskop serat karbon 30 m kerucut

    Ing jangkoan kita, tiang bisa dicocogake kanthi dawa, lan sampeyan diidini nambah utawa mbusak bagean sing cocog karo dhuwur kerja sing dibutuhake. Cahya tiang bisa nyuda lemes, nambah produktivitas lan nyepetake tugas. Sampeyan bakal luwih gampang nggarap kutub iki.
  • 15m Square Carbon Fibre Telescopic Window Cleaning Pole

    Kutub Pembersih Jendela Serat Karbon 15m Persegi

    1. Iki penting banget kanggo ngresiki windows lan ngrampungake tugas kasebut.
    2. Mung nggunakake bagean sing dibutuhake kanggo nyuda bobot tiang nalika ngresiki windows
    3. Ngidini luwih akeh kerja kanthi kurang kesel.
  • 20m heavy duty extension telescopic carbon fiber window cleaning poles

    Tugas pembersih jendela serat karbon teleskop 20m tugas berat

    1. Bisa nggayuh lan ngresiki sisih ndhuwur jendhela 2 kanthi aman sanajan ora nate ninggalake lemah.
    2. Sampeyan ngirit wektu kanthi ngresiki lan mbilas windows ing wektu sing padha, ora prelu ngecek utawa ngilangke ngresiki jendhela
    3. Konstruksi fiberglass ringan ing tiang bakal ngresiki windows kanthi gampang kaya ngresiki jubin
  • 24ft Extendable Carbon Fiber Telescopic Pole

    Tiang Teleskopik Serat Karbon 24ft

    Ndhuwur tekan 7,5 nganti 20 kaki nganggo tiang ekstensi teleskop 3 tahap iki. Cocog kanggo permukaan sing angel digayuh, kayata windows ruangan sing dhuwur, tanpa mbutuhake tangga. Kerucut pengunci standar lan ujung utas pas meh kabeh lampiran Unger Professional minangka bagean saka sistem Unger's Connect & Clean. Cocog kanggo ngresiki, bledug tanpa andha.
  • 72ft Glossy Twill Carbon Fibre Window Cleaning Poles

    Tiang Pembersih Jendhela Serat Karbon Fiber Glossy 72ft

    Panganggone rod pembersih teleskopik bisa mbuwang bledug kanthi cepet lan efisien kanthi sawetara langkah, saengga gampang ngakses area sing angel digayuh.
    Reresik panggung siji-ora prelu narik jendhela lan polesan maneh. Yen dibandhingake karo cara tradisional, wilayah sing amba bisa diresiki kanthi luwih cepet, lan uga bisa diresiki saka lemah sing dhuwur
  • 4 Segments 3K Telescopic Carbon Fibre Window Cleaning Poles

    4 Segmen Polisi Pembersih Jendhela Serat Karbon Teleskopik 3K

    1. Iki penting banget kanggo ngresiki windows lan ngrampungake tugas kasebut.
    2. Mung nggunakake bagean sing dibutuhake kanggo nyuda bobot tiang nalika ngresiki windows
    3. Ngidini luwih akeh kerja kanthi kurang kesel.
  • 10 Meters Epoxy Resin Carbon Fibre Window Cleaning Poles

    10 Meter Epoxy Resin Carbon Fiber Window Cuci

    Tambah tekan 7,5 nganti 20 kaki nganggo tiang ekstensi teleskop iki. Cocog kanggo permukaan sing angel digayuh, kayata windows ruangan sing dhuwur, tanpa mbutuhake tangga. Kerucut pengunci standar lan ujung utas pas meh kabeh lampiran Unger Professional minangka bagean saka sistem Unger's Connect & Clean. Cocog kanggo ngresiki, bledug tanpa andha.
  • 10m 3k High Modulus carbon fiber mast pole telescopic window cleaning poles

    Tiang-tiang pembersih kaca tiang serat karbon 10m 3k Modulus Tinggi

    Panganggone rod pembersih teleskopik bisa mbuwang bledug kanthi cepet lan efisien kanthi sawetara langkah, saengga gampang ngakses area sing angel digayuh.
    Reresik panggung siji-ora prelu narik jendhela lan polesan maneh. Yen dibandhingake karo cara tradisional, wilayah sing amba bisa diresiki kanthi luwih cepet, lan uga bisa diresiki saka lemah sing dhuwur
  • Hybrid Blue Yellow Telescopic Water Fed Wash Brush Window Cleaning Pole

    Poll Pembersih Jendhela Brush Blue Water Teleskopik Hybrid

    Tiang reresik jendela serat karbon kasusun saka tabung serat karbon ). Ing pamrosesan, sampeyan bisa ngasilake macem-macem profil liwat cetakan sing beda, kayata: macem-macem spesifikasi tabung bundar serat karbon, spesifikasi tabung persegi, bahan sheet, lan profil liyane sing beda-beda: ing proses produksi uga bisa dikemas kemasan permukaan 3K kecantikan lan sapanunggalane.