Produk

  • Crush Resistant Carbon Fiber Telescopic Pole For Solar Cleaning Pole

    Pole Teleskopik Serat Karbon Tebus Kanggo Kutub Pembersih Surya

    Tiang teleskop serat karbon iki gampang digeser lan bisa dikunci dawa apa wae, gampang digunakake, gampang digawa lan gampang diisi. Dheweke bisa dawa nganti maksimal sawetara menit kanthi narik metu lan ngunci saben bagean teleskop.
    Tiang teleskopik serat karbon 100% iki kaku lan tahan remuk, bobot entheng lan portebel, nganti seperlima bobot baja lan kaping pirang-pirang luwih kuat, tiang teleskop serat karbon cocog kanggo ngganti tabung / tiang logam.
  • Custom Lightweight Telescopic Poles For panel Cleaning Multi Color

    Tiang Teleskopik Ringan Khusus Kanggo Pembersih Multi-warna panel

    1. Iki penting banget kanggo ngresiki windows lan ngrampungake tugas kasebut.
    2. Mung nggunakake bagean sing dibutuhake kanggo nyuda bobot tiang nalika ngresiki windows
    3. Ngidini luwih akeh kerja kanthi kurang kesel.
  • Glossy 10m Round Carbon Telescopic Pole For Solar Panel Cleaning

    Tiang Teleskopik Karbon Babak 10m Glossy Kanggo Reresik Panel Surya

    Polisi reresik panel surya kanthi 25ft cocok banget kanggo pakaryan reresik, sing digawe saka serat karbon 100%. Tiang teleskopik iki pancen kaku, entheng lan kuwat banget. Ing kisaran kasebut, bisa diadaptasi kanthi dawa, lan sampeyan diidini nambah utawa mbusak bagean sing cocog karo dhuwur kerja sing dibutuhake, siji tiang kanggo kabeh lapangan kerja.
    Paten duwe desain clamp lateral melintang genggaman tancep luwih kenceng tinimbang klem jinis liyane. Gampang dibukak lan ditutup sanajan musim salju sing adhem yen dibutuhake sarung tangan.
    * Peringatan: Serat Karbon minangka konduktor listrik sing apik banget. Tiang kita bisa digawe nganggo lapisan njaba fiberglass kanggo nambah karakter insulasi.
  • Light Weight Circle Fiberglass Round pole High Strength For Solar Panel Cleaning

    Tiang Lingkaran Cahaya Fiberglass Tiang Babak Kekuwatan Tinggi Kanggo Reresik Panel Surya

    Tiang teleskop serat karbon iki gampang digeser lan bisa dikunci dawa apa wae, gampang digunakake, gampang digawa lan gampang diisi. Dheweke bisa dawa nganti maksimal sawetara menit kanthi narik metu lan ngunci saben bagean teleskop.
    Tiang teleskopik serat karbon 100% iki kaku lan tahan remuk, bobot entheng lan portebel, nganti seperlima bobot baja lan kaping pirang-pirang luwih kuat, tiang teleskop serat karbon cocog kanggo ngganti tabung / tiang logam.
  • Multifunction fiberglass telescopic solar cleaning pole

    Tiang reresik sureskop teleskopik multifungsi

    Polisi reresik panel surya kanthi 25ft cocok banget kanggo pakaryan reresik, sing digawe saka serat karbon 100%. Tiang teleskopik iki pancen kaku, entheng lan kuwat banget. Ing kisaran kasebut, bisa diadaptasi kanthi dawa, lan sampeyan diidini nambah utawa mbusak bagean sing cocog karo dhuwur kerja sing dibutuhake, siji tiang kanggo kabeh lapangan kerja.
    Paten duwe desain clamp lateral melintang genggaman tancep luwih kenceng tinimbang klem jinis liyane. Gampang dibukak lan ditutup sanajan musim salju sing adhem yen dibutuhake sarung tangan.
    * Peringatan: Serat Karbon minangka konduktor listrik sing apik banget. Tiang kita bisa digawe nganggo lapisan njaba fiberglass kanggo nambah karakter insulasi.
  • 100% High Modulus Carbon Fiber Telescoping Pole For Solar Panel Cleaning

    Pole Teleskop Serat Karbon Modulus 100% Dhuwur Kanggo Reresik Panel Surya

    Polisi reresik panel surya kanthi 25ft cocok banget kanggo pakaryan reresik, sing digawe saka serat karbon 100%. Tiang teleskopik iki pancen kaku, entheng lan kuwat banget. Ing kisaran kasebut, bisa diadaptasi kanthi dawa, lan sampeyan diidini nambah utawa mbusak bagean sing cocog karo dhuwur kerja sing dibutuhake, siji tiang kanggo kabeh lapangan kerja.
    Paten duwe desain clamp lateral melintang genggaman tancep luwih kenceng tinimbang klem jinis liyane. Gampang dibukak lan ditutup sanajan musim salju sing adhem yen dibutuhake sarung tangan.
    * Peringatan: Serat Karbon minangka konduktor listrik sing apik banget. Tiang kita bisa digawe nganggo lapisan njaba fiberglass kanggo nambah karakter insulasi.
  • 72FT Light weight high quality telescopic pole for solar cleaning

    72FT tiang teleskopik berkualitas tinggi kanggo reresik surya

    Polisi reresik panel surya kanthi 25ft cocok banget kanggo pakaryan reresik, sing digawe saka serat karbon 100%. Tiang teleskopik iki pancen kaku, entheng lan kuwat banget. Ing kisaran kasebut, bisa diadaptasi kanthi dawa, lan sampeyan diidini nambah utawa mbusak bagean sing cocog karo dhuwur kerja sing dibutuhake, siji tiang kanggo kabeh lapangan kerja.
    Paten duwe desain clamp lateral melintang genggaman tancep luwih kenceng tinimbang klem jinis liyane. Gampang dibukak lan ditutup sanajan musim salju sing adhem yen dibutuhake sarung tangan.
    * Peringatan: Serat Karbon minangka konduktor listrik sing apik banget. Tiang kita bisa digawe nganggo lapisan njaba fiberglass kanggo nambah karakter insulasi.
  • 15FT multi – functional carbon fiber telescopic pole solar cleaning pole for high reach and long reach

    Tiang pembersih surya multi-fungsional serat karbon 15FT tiang-tiang surya kanggo jangkauan dhuwur lan jangkauan dawa

    1. Bisa nggayuh lan ngresiki sisih ndhuwur jendhela 2 kanthi aman sanajan ora nate ninggalake lemah.
    2. Sampeyan ngirit wektu kanthi ngresiki lan mbilas windows ing wektu sing padha, ora prelu ngecek utawa ngilangke ngresiki jendhela
    3. Konstruksi fiberglass ringan ing tiang bakal ngresiki windows kanthi gampang kaya ngresiki jubin
    Ing jangkoan kita, tiang bisa dicocogake kanthi dawa, lan sampeyan diidini nambah utawa mbusak bagean sing cocog karo dhuwur kerja sing dibutuhake. Cahya tiang bisa nyuda lemes, nambah produktivitas lan nyepetake tugas. Sampeyan bakal luwih gampang nggarap kutub iki.
  • 18FT Carbon Fiber Poles / Telescopic Fiberglass Solar Panel Cleaning pole

    Tiang Serat Karbon 18FT tiang Pembersih Panel Surya Fiberglass

    Tiang ekstensi serat karbon 18FT iki kaku lan tahan aus. Digawe saka 100% serat karbon, bobot entheng, portebel, nganti seperlima bobot baja lan kaping pirang-pirang luwih kuat, tiang teleskop serat karbon cocog
  • 20 Ft Carbon Fiber Telescopic Pole For Solar Cleaning Pole UV Stable

    20 Ft Pole Teleskopik Serat Karbon Kanggo Pole Reresik Surya UV Stabil

    Tiang teleskop serat karbon iki gampang digeser lan bisa dikunci dawa apa wae, gampang digunakake, gampang digawa lan gampang diisi. Dheweke bisa dawa nganti maksimal sawetara menit kanthi narik metu lan ngunci saben bagean teleskop.
    Tiang teleskopik serat karbon 100% iki kaku lan tahan remuk, bobot entheng lan portebel, nganti seperlima bobot baja lan kaping pirang-pirang luwih kuat, tiang teleskop serat karbon cocog kanggo ngganti tabung / tiang logam.
  • 12m 3k twill portable water telescopic windows cleaning pole

    Tiang pembersih windows teleskop banyu 12m 3k twill

    1. Bisa nggayuh lan ngresiki sisih ndhuwur jendhela 2 kanthi aman sanajan ora nate ninggalake lemah.
    2. Sampeyan ngirit wektu kanthi ngresiki lan mbilas windows ing wektu sing padha, ora prelu ngecek utawa ngilangke ngresiki jendhela
    3. Konstruksi fiberglass ringan ing tiang bakal ngresiki windows kanthi gampang kaya ngresiki jubin
  • 20m carbon fiber solar panel cleaning pole telescopic pole.

    20m serat karbon surya tiang reresik tiang teleskopik.

    Tiang teleskop serat karbon iki gampang digeser lan bisa dikunci dawa apa wae, gampang digunakake, gampang digawa lan gampang diisi. Dheweke bisa dawa nganti maksimal sawetara menit kanthi narik metu lan ngunci saben bagean teleskop.
    Tiang teleskopik serat karbon 100% iki kaku lan tahan remuk, bobot entheng lan portebel, nganti seperlima bobot baja lan kaping pirang-pirang luwih kuat, tiang teleskop serat karbon cocog kanggo ngganti tabung / tiang logam.