Tabung Serat Karbon

  • Different surface carbon fiber tubes, 3K, 6K, 12K, a variety of surface can be customized

    Tabung serat karbon permukaan beda, 3K, 6K, 12K, macem-macem permukaan bisa disesuaikan

    Tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung karbon, tabung serat karbon, digawe saka bahan komposit serat karbon sing wis dicelupake ing resin poliester fenilena kanthi penutupan panas pultrusion (belitan). Ing pamrosesan, sampeyan bisa ngasilake macem-macem profil liwat cetakan sing beda, kayata: macem-macem spesifikasi tabung bundar serat karbon, spesifikasi tabung persegi, bahan sheet, lan profil liyane sing beda-beda: ing proses produksi uga bisa dikemas kemasan permukaan 3K kecantikan lan sapanunggalane.
  • Carbon fiber tubes with different modulus

    Tabung serat karbon kanthi modulus beda

    Tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung karbon, tabung serat karbon, digawe saka bahan komposit serat karbon sing wis dicelupake ing resin poliester fenilena kanthi penutupan panas pultrusion (belitan). Ing pamrosesan, sampeyan bisa ngasilake macem-macem profil liwat cetakan sing beda, kayata: macem-macem spesifikasi tabung bundar serat karbon, spesifikasi tabung persegi, bahan sheet, lan profil liyane sing beda-beda: ing proses produksi uga bisa dikemas kemasan permukaan 3K kecantikan lan sapanunggalane.
  • Carbon fiber tube with different lengths, length can be customized

    Tabung serat karbon kanthi dawa sing beda-beda, dawane bisa disesuaikan

    Tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung karbon, tabung serat karbon, digawe saka bahan komposit serat karbon sing wis dicelupake ing resin poliester fenilena kanthi penutupan panas pultrusion (belitan). Ing pamrosesan, sampeyan bisa ngasilake macem-macem profil liwat cetakan sing beda, kayata: macem-macem spesifikasi tabung bundar serat karbon, spesifikasi tabung persegi, bahan sheet, lan profil liyane sing beda-beda: ing proses produksi uga bisa dikemas kemasan permukaan 3K kecantikan lan sapanunggalane.