Kutub Pametik Woh

  • Fruit Picker for Picking coconut Hand Tools

    Pametik Woh kanggo Nyetir Piranti Tangan Klapa

    Pemetik buah dirancang kanthi ati-ati kanggo petani woh, staf kebon, aman, entheng, ditrapake, bisa motong cabang, metokake woh. Nalika njupuk woh anggere ngadeg ing sangisore wit bisa njupuk woh-wohan kanthi gampang, lan tiba ing tas kain, ora maneh mbengkong maneh kanggo njupuk ing sangisore wit; Pole kasebut dilengkapi gagang plastik kelas dhuwur, sing gampang ditangani lan bisa diatur kapan wae.
  • Fiberglass Telescopic Pole Fruit Plucker

    Plucker Woh Teleskop Fiberglass

    Pemetik buah dirancang kanthi ati-ati kanggo petani woh, staf kebon, aman, entheng, ditrapake, bisa motong cabang, metokake woh. Nalika njupuk woh anggere ngadeg ing sangisore wit bisa njupuk woh-wohan kanthi gampang, lan tiba ing tas kain, ora maneh mbengkong maneh kanggo njupuk ing sangisore wit; Pole kasebut dilengkapi gagang plastik kelas dhuwur, sing gampang ditangani lan bisa diatur kapan wae.
  • Customization Carbone Telescopic Pole Fruit Plucker

    Kustomisasi Plucker Pole Teleskopik Carbone

    Pemetik buah dirancang kanthi ati-ati kanggo petani woh, staf kebon, aman, entheng, ditrapake, bisa motong cabang, metokake woh. Nalika njupuk woh anggere ngadeg ing sangisore wit bisa njupuk woh-wohan kanthi gampang, lan tiba ing tas kain, ora maneh mbengkong maneh kanggo njupuk ing sangisore wit; Pole kasebut dilengkapi gagang plastik kelas dhuwur, sing gampang ditangani lan bisa diatur kapan wae.
  • Customization Carbone 10M Telescopic Pole Fruit Plucker

    Kustomisasi Plucker Pole Teleskopik Carbone 10M

    Pemetik buah dirancang kanthi ati-ati kanggo petani woh, staf kebon, aman, entheng, ditrapake, bisa motong cabang, metokake woh. Nalika njupuk woh anggere ngadeg ing sangisore wit bisa njupuk woh-wohan kanthi gampang, lan tiba ing tas kain, ora maneh mbengkong maneh kanggo njupuk ing sangisore wit; Pole kasebut dilengkapi gagang plastik kelas dhuwur, sing gampang ditangani lan bisa diatur kapan wae.
  • 10 FT extension available picking pole trimmer

    10 ekstensi FT kasedhiya trimmer tiang

    Pemetik buah dirancang kanthi ati-ati kanggo petani woh, staf kebon, aman, entheng, ditrapake, bisa motong cabang, metokake woh. Nalika njupuk woh anggere ngadeg ing sangisore wit bisa njupuk woh-wohan kanthi gampang, lan tiba ing tas kain, ora maneh mbengkong maneh kanggo njupuk ing sangisore wit; Pole kasebut dilengkapi gagang plastik kelas dhuwur, sing gampang ditangani lan bisa diatur kapan wae.