Kutub Cuci Tekanan Dhuwur

  • Long Reach 55ft Telescopic Carbon Fiber Pole With High Pressure Cleaning Systems

    Pole Serat Karbon Teleskopik Panjang 55ft Kanthi Sistem Pembersih Tekanan Dhuwur

    Pole pembersih tekanan tinggi yaiku mesin sing nggawe banyu tekanan dhuwur sing diproduksi dening pompa plunger tekanan tinggi kanggo ngumbah permukaan obyek liwat piranti listrik. Bisa ngrusak reregetan, dicuci, kanggo nggayuh tujuan ngresiki lumahing obyek kasebut. Amarga nggunakake kolom banyu tekanan dhuwur kanggo ngresiki rereget, reresik tekanan tinggi uga minangka salah sawijining jagad sing diakoni minangka metode reresik paling ilmiah, ekonomi lan ramah lingkungan.
  • High pressure resistant Telescoping carbon fiber poles for Cleaning Garden

    Tiang serat karbon teleskop tahan tekanan tinggi kanggo Taman Kebersihan

    Pole pembersih tekanan tinggi yaiku mesin sing nggawe banyu tekanan dhuwur sing diproduksi dening pompa plunger tekanan tinggi kanggo ngumbah permukaan obyek liwat piranti listrik. Bisa ngrusak reregetan, dicuci, kanggo nggayuh tujuan ngresiki lumahing obyek kasebut. Amarga nggunakake kolom banyu tekanan dhuwur kanggo ngresiki rereget, reresik tekanan tinggi uga minangka salah sawijining jagad sing diakoni minangka metode reresik paling ilmiah, ekonomi lan ramah lingkungan.
  • 12m Heavy Duty Fibreglass Telescopic Pole for high pressure cleaning

    Tiang Teleskopik Tugas berat 12m kanggo reresik tekanan tinggi

    Pole pembersih tekanan tinggi yaiku mesin sing nggawe banyu tekanan dhuwur sing diproduksi dening pompa plunger tekanan tinggi kanggo ngumbah permukaan obyek liwat piranti listrik. Bisa ngrusak reregetan, dicuci, kanggo nggayuh tujuan ngresiki lumahing obyek kasebut. Amarga nggunakake kolom banyu tekanan dhuwur kanggo ngresiki rereget, reresik tekanan tinggi uga minangka salah sawijining jagad sing diakoni minangka metode reresik paling ilmiah, ekonomi lan ramah lingkungan.
  • 3k/6k/12k carbon fiber telescoping poles for high pressure cleaning with hose

    Tiang teleskop serat karbon 3k / 6k / 12k kanggo reresik tekanan dhuwur nganggo selang

    Macem-macem pilihan permukaan, nalika njamin kualitas produk, nambah estetika saka cagak.
    Tiang iki gampang digeser lan bisa dikunci ing dawa apa wae, sing cocog kanggo aplikasi apa wae sing dibutuhake panyimpenan kompak lan dawa ekstensi dawa.