За бандера што се напојува со вода, како е ова подобро од чистење со сапун и гума?

Секое чистење направено со сапун остава мала количина на остаток на стаклото и иако тоа можеби не е видливо со голо око, ќе обезбеди нечистотија и прашина површина на која ќе се залепи.

Штабот за чистење прозорци lanbao од јаглеродни влакна ни овозможува да ги исчистиме сите надворешни рамки покрај стаклото, што значи дека ќе има многу помалку нечистотија во близина на прозорците.Така, кога ќе врне дожд откако ќе ги исчистите прозорците, можеби ќе бидете пријатно изненадени кога ќе видите дека вашите прозорци ќе останат беспрекорни.

Столбовите од јаглеродни влакна што ги користиме ни овозможуваат да работиме на височини до 45 стапки, 55 стапки, 65 стапки, 75 стапки, дури и подолго со двете нозе безбедно на земја во повеќето околности.1 (3)


Време на објавување: јануари-10-2022 година