Цевка од стаклопластика

 • Rigid Lightweight Telescoping Fiberglass Tubing

  Цврсто лесно телескопско цевки од стаклопластика

  Цевка од стаклени влакна е лесна и тврда, непроводлива, висока механичка цврстина, отпорност на стареење, висока отпорност на температура, отпорност на корозија, така што во нафта, електрична енергија, хемиска индустрија, правење хартија, урбано водоснабдување и одводнување, третман на канализација во фабрика, морска вода широко се користат десалинизација, пренос на гас и други индустрии.
 • ISO9001 Frp Square 15ft 20mm Glass Fiber Tube

  ISO9001 Frp Square 15ft 20mm цевки од стаклени влакна

  Цевка од стаклени влакна е лесна и тврда, непроводлива, висока механичка цврстина, отпорност на стареење, висока отпорност на температура, отпорност на корозија, така што во нафта, електрична енергија, хемиска индустрија, правење хартија, урбано водоснабдување и одводнување, третман на канализација во фабрика, морска вода широко се користат десалинизација, пренос на гас и други индустрии.
 • ISO 26mm 30mm 50mm 100mm 3k Fiberglass Tube

  ИСО 26мм 30мм 50мм 100мм 3к цевка од стаклопластика

  Цевка од стаклени влакна е лесна и тврда, непроводлива, висока механичка цврстина, отпорност на стареење, висока отпорност на температура, отпорност на корозија, така што во нафта, електрична енергија, хемиска индустрија, правење хартија, урбано водоснабдување и одводнување, третман на канализација во фабрика, морска вода широко се користат десалинизација, пренос на гас и други индустрии.
 • Acceptable Length Customization ,Fiberglass Round Tubes with 40mm With ISO9001 Standard

  Прилагодено прилагодување на должината, тркалезни цевки од стаклопластика со 40мм со стандардот ISO9001

  Цевка од стаклени влакна е лесна и тврда, непроводлива, висока механичка цврстина, отпорност на стареење, отпорност на висока температура, отпорност на корозија.
 • 1K 3K 12K Epoxy Winding Fiberglass Round Tube

  Округла цевка од фиберглас со епоксидна ликвидација 1K 3K 12K

  Цевка од стаклени влакна е лесна и тврда, непроводлива, висока механичка цврстина, отпорност на стареење, висока отпорност на температура, отпорност на корозија, така што во нафта, електрична енергија, хемиска индустрија, правење хартија, урбано водоснабдување и одводнување, третман на канализација во фабрика, морска вода широко се користат десалинизација, пренос на гас и други индустрии.