Пол за миење под висок притисок

 • Long Reach 55ft Telescopic Carbon Fiber Pole With High Pressure Cleaning Systems

  Телескопски столб од јаглеродни влакна со долг дострел од 55ft со системи за чистење под висок притисок

  Столбот за висок притисок за чистење е машина што ја прави водата под висок притисок произведена од пумпата за клип за висок притисок за миење на површината на предметот преку уредот за напојување. Може да ја олупи нечистотијата, да се измие, за да се постигне целта за чистење на површината на предметот. Бидејќи тоа е употреба на колона вода под висок притисок за чистење на нечистотија, чистењето под висок притисок е исто така еден од светски признатите како најнаучни, економски и еколошки методи за чистење.
 • High pressure resistant Telescoping carbon fiber poles for Cleaning Garden

  Телескопски столбови од јаглеродни влакна отпорни на висок притисок за чистење на градината

  Столбот за висок притисок за чистење е машина што ја прави водата под висок притисок произведена од пумпата за клип за висок притисок за миење на површината на предметот преку уредот за напојување. Може да ја олупи нечистотијата, да се измие, за да се постигне целта за чистење на површината на предметот. Бидејќи тоа е употреба на колона вода под висок притисок за чистење на нечистотија, чистењето под висок притисок е исто така еден од светски признатите како најнаучни, економски и еколошки методи за чистење.
 • 12m Heavy Duty Fibreglass Telescopic Pole for high pressure cleaning

  Телескопски пол од стаклени влакна од 12м. За чистење под висок притисок

  Столбот за висок притисок за чистење е машина што ја прави водата под висок притисок произведена од пумпата за клип за висок притисок за миење на површината на предметот преку уредот за напојување. Може да ја олупи нечистотијата, да се измие, за да се постигне целта за чистење на површината на предметот. Бидејќи тоа е употреба на колона вода под висок притисок за чистење на нечистотија, чистењето под висок притисок е исто така еден од светски признатите како најнаучни, економски и еколошки методи за чистење.
 • 3k/6k/12k carbon fiber telescoping poles for high pressure cleaning with hose

  Телескопски столбови од јаглеродни влакна 3k / 6k / 12k за чистење под висок притисок со црево

  Различни опции на површината, додека обезбедуваат квалитет на производот, ја зголемуваат естетиката на столбовите.
  Овие столбови лесно се лизгаат и може да се заклучат на која било должина, што е идеално за секоја апликација каде што е потребно компактно складирање и долга должина на продолжување.