Пол за чистење прозорци

 • Cost-effective glassfiber telescopic window cleaning pole

  Телескопски столб за чистење прозорци со исплатливост

  Продолжете го вашиот дострел од 7,5 до 20 стапки со овој 3-фазен телескопски продолжен столб. Одлично за тешко достапни површини, како високи прозорци на отворено, без потреба од скала. Стандарден конус за заклучување и врв со навој одговара на скоро секој додаток на Unger Professional како дел од системот Unger's Connect & Clean. Совршен за чистење, прашина без скалила.
 • Extension Telescopic Carbon Fibre Water Fed Pole With Brush

  Продолжен телескопски јаглеродни влакна напојуван пол со четка

  1. Може безбедно да го достигне и исчисти горниот дел од прозорецот од 2 спрата, а никогаш да не мора да го напушти тлото.
  2. Заштедувате време со чистење и плакнење на прозорците истовремено, нема потреба од чистач или бришење на прозорецот
  3. Полската лесна конструкција од стаклопластика ќе го направи чистењето на вашите прозорци едноставно како правосмукалката на подовите
  Во нашиот опсег, столбот може да се прилагоди на која било должина и ви е дозволено да додавате или отстранувате делови за да одговараат на потребната работна висина. Леснотијата на столбот може да помогне да се намали заморот, да се зголеми продуктивноста и брзината на работата. Moreе ви биде полесно да работите со нашиот столб.
 • 12m 3k twill portable water telescopic windows cleaning pole

  12м 3к твил преносен воден телескопски столб за чистење прозорци

  1. Може безбедно да го достигне и исчисти горниот дел од прозорецот од 2 спрата, а никогаш да не мора да го напушти тлото.
  2. Заштедувате време со чистење и плакнење на прозорците истовремено, нема потреба од чистач или бришење на прозорецот
  3. Полската лесна конструкција од стаклопластика ќе го направи чистењето на вашите прозорци едноставно како правосмукалката на подовите
 • 15m cone 30ft carbon fiber telescopic window cleaning pole

  Телескопски столб за чистење прозорци од 15 см конус 30ft карбонски влакна

  Во нашиот опсег, столбот може да се прилагоди на која било должина и ви е дозволено да додавате или отстранувате делови за да одговараат на потребната работна висина. Леснотијата на столбот може да помогне да се намали заморот, да се зголеми продуктивноста и брзината на работата. Moreе ви биде полесно да работите со нашиот столб.
 • 15m Square Carbon Fibre Telescopic Window Cleaning Pole

  Телескопски столб за чистење прозорци од 15м квадратни јаглеродни влакна

  1. Тие се од суштинско значење за работата на чистење прозорци и завршување на таа работа.
  2. Користејќи ги само потребните делови, се намалува тежината на столбот при чистење на прозорците
  3.Овозможување повеќе работа со помалку замор.
 • 20m heavy duty extension telescopic carbon fiber window cleaning poles

  Телескопски столбови за прозорци за јаглеродни влакна со продолжение од 20 метри

  1. Може безбедно да го достигне и исчисти горниот дел од прозорецот од 2 спрата, а никогаш да не мора да го напушти тлото.
  2. Заштедувате време со чистење и плакнење на прозорците истовремено, нема потреба од чистач или бришење на прозорецот
  3. Полската лесна конструкција од стаклопластика ќе го направи чистењето на вашите прозорци едноставно како правосмукалката на подовите
 • 24ft Extendable Carbon Fiber Telescopic Pole

  24ft продолжен телескопски пол со јаглеродни влакна

  Продолжете го вашиот дострел од 7,5 до 20 стапки со овој 3-фазен телескопски продолжен столб. Одлично за тешко достапни површини, како високи прозорци на отворено, без потреба од скала. Стандарден конус за заклучување и врв со навој одговара на скоро секој додаток на Unger Professional како дел од системот Unger's Connect & Clean. Совршен за чистење, прашина без скалила.
 • 72ft Glossy Twill Carbon Fibre Window Cleaning Poles

  Полјаци за чистење прозорци од јаглеродни влакна со сјајна ткаенина од 72ft

  Употребата на телескопски прачки за чистење може брзо и ефикасно да фрли прашина во само неколку чекори, овозможувајќи лесен пристап до тешко достапните области.
  Чистење во една фаза - нема потреба да се повлекуваат прозорците и повторно полирање. Во споредба со традиционалните методи, големи површини може да се чистат побрзо, а исто така можат да се чистат и од високо земјата
 • 4 Segments 3K Telescopic Carbon Fibre Window Cleaning Poles

  4 сегменти 3К телескопски столбови за прозорци од јаглеродни влакна

  1. Тие се од суштинско значење за работата на чистење прозорци и завршување на таа работа.
  2. Користејќи ги само потребните делови, се намалува тежината на столбот при чистење на прозорците
  3.Овозможување повеќе работа со помалку замор.
 • 10 Meters Epoxy Resin Carbon Fibre Window Cleaning Poles

  10 метри Полски прозори за јаглеродни влакна епоксидна смола

  Продолжете го вашиот опсег од 7,5 до 20 стапки со овој телескопски продолжен столб. Одлично за тешко достапни површини, како високи прозорци на отворено, без потреба од скала. Стандарден конус за заклучување и врв со навој одговара на скоро секој додаток на Unger Professional како дел од системот Unger's Connect & Clean. Совршен за чистење, прашина без скалила.
 • 10m 3k High Modulus carbon fiber mast pole telescopic window cleaning poles

  Телескопски столбови за чистење прозорци 10м 3к висок модул јаглеродни влакна

  Употребата на телескопски прачки за чистење може брзо и ефикасно да фрли прашина во само неколку чекори, овозможувајќи лесен пристап до тешко достапните области.
  Чистење во една фаза - нема потреба да се повлекуваат прозорците и повторно полирање. Во споредба со традиционалните методи, големи површини може да се чистат побрзо, а исто така можат да се чистат и од високо земјата
 • Hybrid Blue Yellow Telescopic Water Fed Wash Brush Window Cleaning Pole

  Хибриден сино-жолт телескопски столб за чистење прозорци за четки за вода

  Пол за чистење прозорци од јаглеродни влакна се состои од цевка од јаглеродни влакна Цевка од јаглеродни влакна, позната и како цевка од јаглеродни влакна, позната и како цевка од јаглеродни влакна, цевка од јаглеродни влакна, изработена е од композитен материјал од јаглеродни влакна претходно потопено во смола од фенилен полиестер со помош на топлинска лепење на прстирање ) Во обработката, можете да произведувате различни профили преку различни калапи, како што се: различни спецификации на кружни цевки од јаглеродни влакна, различни спецификации на квадратни цевки, лист материјал и други профили: во производствениот процес може да се спакува и 3K површинско пакување разубавување и така натаму.
12 Следно> >> Страна 1/2