Производи

 • Crush Resistant Carbon Fiber Telescopic Pole For Solar Cleaning Pole

  Здроби отпорен телескопски столб од јаглеродни влакна за столб за соларно чистење

  Овие телескопски столбови од јаглеродни влакна се лизгаат без напор и може да се заклучат на која било должина, лесен за употреба, лесен за носење и лесен за складирање. Тие може да се продолжат до максимална должина за неколку минути со извлекување и заклучување на секој телескопски дел.
  Овој телескопски столб од 100% јаглеродни влакна е цврст и отпорен на дробење, лесен и пренослив, со тежина до четтина од челик и многу пати посилни телескопски столбови од јаглеродни влакна се идеално погодни за замена на метални цевки / столбови.
 • Custom Lightweight Telescopic Poles For panel Cleaning Multi Color

  Прилагодени лесни телескопски столбови за чистење на панели со повеќе бои

  1. Тие се од суштинско значење за работата на чистење прозорци и завршување на таа работа.
  2. Користејќи ги само потребните делови, се намалува тежината на столбот при чистење на прозорците
  3.Овозможување повеќе работа со помалку замор.
 • Glossy 10m Round Carbon Telescopic Pole For Solar Panel Cleaning

  Сјаен телескопски столб од кружен карбон 10м за чистење на соларен панел

  Полските за чистење на соларни панели на 25 стапки се совршени за повеќето работни места за чистење, конструирани од 100% јаглеродни влакна. Овој телескопски столб е неверојатно крут, лесен и многу силен. Во опсегот, тие можат да се прилагодат на која било должина, и ви е дозволено да додавате или отстранувате делови што одговараат на потребната работна висина, еден столб за сите работни места.
  Дизајнот на попречно странично стегање во сопственост на патент го зафаќа столбот многу поцврсто од другите видови стеги. Лесно се отвора и затвора дури и во оние ладни зимски месеци кога се потребни ракавици.
  * Предупредување: Јаглеродните влакна се одличен електричен спроводник. Нашите столбови може да се изработат со надворешен слој од стаклопластика за да се додаде изолациониот карактер.
 • Light Weight Circle Fiberglass Round pole High Strength For Solar Panel Cleaning

  Круг со мала тежина Тембер стакло Кружен столб Висока јачина за чистење на соларен панел

  Овие телескопски столбови од јаглеродни влакна се лизгаат без напор и може да се заклучат на која било должина, лесен за употреба, лесен за носење и лесен за складирање. Тие може да се продолжат до максимална должина за неколку минути со извлекување и заклучување на секој телескопски дел.
  Овој телескопски столб од 100% јаглеродни влакна е цврст и отпорен на дробење, лесен и пренослив, со тежина до четтина од челик и многу пати посилни телескопски столбови од јаглеродни влакна се идеално погодни за замена на метални цевки / столбови.
 • Multifunction fiberglass telescopic solar cleaning pole

  Мултифункционален стап за соларно чистење од стаклопластика

  Полските за чистење на соларни панели на 25 стапки се совршени за повеќето работни места за чистење, конструирани од 100% јаглеродни влакна. Овој телескопски столб е неверојатно крут, лесен и многу силен. Во опсегот, тие можат да се прилагодат на која било должина, и ви е дозволено да додавате или отстранувате делови што одговараат на потребната работна висина, еден столб за сите работни места.
  Дизајнот на попречно странично стегање во сопственост на патент го зафаќа столбот многу поцврсто од другите видови стеги. Лесно се отвора и затвора дури и во оние ладни зимски месеци кога се потребни ракавици.
  * Предупредување: Јаглеродните влакна се одличен електричен спроводник. Нашите столбови може да се изработат со надворешен слој од стаклопластика за да се додаде изолациониот карактер.
 • 100% High Modulus Carbon Fiber Telescoping Pole For Solar Panel Cleaning

  100% телескопски пол со висок модул јаглеродни влакна за чистење на соларен панел

  Полските за чистење на соларни панели на 25 стапки се совршени за повеќето работни места за чистење, конструирани од 100% јаглеродни влакна. Овој телескопски столб е неверојатно крут, лесен и многу силен. Во опсегот, тие можат да се прилагодат на која било должина, и ви е дозволено да додавате или отстранувате делови што одговараат на потребната работна висина, еден столб за сите работни места.
  Дизајнот на попречно странично стегање во сопственост на патент го зафаќа столбот многу поцврсто од другите видови стеги. Лесно се отвора и затвора дури и во оние ладни зимски месеци кога се потребни ракавици.
  * Предупредување: Јаглеродните влакна се одличен електричен спроводник. Нашите столбови може да се изработат со надворешен слој од стаклопластика за да се додаде изолациониот карактер.
 • 72FT Light weight high quality telescopic pole for solar cleaning

  72FT Телескопски столб со мала тежина и висок квалитет за соларно чистење

  Полските за чистење на соларни панели на 25 стапки се совршени за повеќето работни места за чистење, конструирани од 100% јаглеродни влакна. Овој телескопски столб е неверојатно крут, лесен и многу силен. Во опсегот, тие можат да се прилагодат на која било должина, и ви е дозволено да додавате или отстранувате делови што одговараат на потребната работна висина, еден столб за сите работни места.
  Дизајнот на попречно странично стегање во сопственост на патент го зафаќа столбот многу поцврсто од другите видови стеги. Лесно се отвора и затвора дури и во оние ладни зимски месеци кога се потребни ракавици.
  * Предупредување: Јаглеродните влакна се одличен електричен спроводник. Нашите столбови може да се изработат со надворешен слој од стаклопластика за да се додаде изолациониот карактер.
 • 15FT multi – functional carbon fiber telescopic pole solar cleaning pole for high reach and long reach

  15FT мулти - функционален телескопски столб од јаглеродни влакна соларен пол за чистење за висок дострел и долг дострел

  1. Може безбедно да го достигне и исчисти горниот дел од прозорецот од 2 спрата, а никогаш да не мора да го напушти тлото.
  2. Заштедувате време со чистење и плакнење на прозорците истовремено, нема потреба од чистач или бришење на прозорецот
  3. Полската лесна конструкција од стаклопластика ќе го направи чистењето на вашите прозорци едноставно како правосмукалката на подовите
  Во нашиот опсег, столбот може да се прилагоди на која било должина и ви е дозволено да додавате или отстранувате делови за да одговараат на потребната работна висина. Леснотијата на столбот може да помогне да се намали заморот, да се зголеми продуктивноста и брзината на работата. Moreе ви биде полесно да работите со нашиот столб.
 • 18FT Carbon Fiber Poles / Telescopic Fiberglass Solar Panel Cleaning pole

  18FT столбови од јаглеродни влакна / телескопски столб за чистење соларен панел

  Овој пол за продолжување на јаглеродни влакна е крут и отпорен на абење. Направени од 100% јаглеродни влакна, тие се лесни, преносливи, со тежина до четтина од челик и многу пати посилни телескопски столбови од јаглеродни влакна се идеални
 • 20 Ft Carbon Fiber Telescopic Pole For Solar Cleaning Pole UV Stable

  20 Ft телескопски пол од јаглеродни влакна за столб за соларно чистење УВ стабилен

  Овие телескопски столбови од јаглеродни влакна се лизгаат без напор и може да се заклучат на која било должина, лесен за употреба, лесен за носење и лесен за складирање. Тие може да се продолжат до максимална должина за неколку минути со извлекување и заклучување на секој телескопски дел.
  Овој телескопски столб од 100% јаглеродни влакна е цврст и отпорен на дробење, лесен и пренослив, со тежина до четтина од челик и многу пати посилни телескопски столбови од јаглеродни влакна се идеално погодни за замена на метални цевки / столбови.
 • 12m 3k twill portable water telescopic windows cleaning pole

  12м 3к твил преносен воден телескопски столб за чистење прозорци

  1. Може безбедно да го достигне и исчисти горниот дел од прозорецот од 2 спрата, а никогаш да не мора да го напушти тлото.
  2. Заштедувате време со чистење и плакнење на прозорците истовремено, нема потреба од чистач или бришење на прозорецот
  3. Полската лесна конструкција од стаклопластика ќе го направи чистењето на вашите прозорци едноставно како правосмукалката на подовите
 • 20m carbon fiber solar panel cleaning pole telescopic pole.

  Телескопски столб за чистење на соларен панел од 20м јаглеродни влакна.

  Овие телескопски столбови од јаглеродни влакна се лизгаат без напор и може да се заклучат на која било должина, лесен за употреба, лесен за носење и лесен за складирање. Тие може да се продолжат до максимална должина за неколку минути со извлекување и заклучување на секој телескопски дел.
  Овој телескопски столб од 100% јаглеродни влакна е цврст и отпорен на дробење, лесен и пренослив, со тежина до четтина од челик и многу пати посилни телескопски столбови од јаглеродни влакна се идеално погодни за замена на метални цевки / столбови.
123456 Следно> >> Страна 1/6