Пол од берба на овошје

 • Fruit Picker for Picking coconut Hand Tools

  Овошје собирач за берење кокос Рачни алатки

  Овошје за берење е внимателно дизајниран за овоштари, градинарски персонал, безбеден, лесен, применлив, може да сече гранки, да бере овошје. Кога собирате овошје онолку долго колку што стоите под дрвото лесно можете да го соберете овошјето и да паднете во крпа, веќе не се наведнувајте за да земете под дрвото; Столбот е опремен со високо квалитетна пластична рачка, која е лесна за ракување и може да се прилагоди во секое време.
 • Fiberglass Telescopic Pole Fruit Plucker

  Телескопски стапчиња за полнење овошје од стаклопластика

  Овошје за берење е внимателно дизајниран за овоштари, градинарски персонал, безбеден, лесен, применлив, може да сече гранки, да бере овошје. Кога собирате овошје онолку долго колку што стоите под дрвото лесно можете да го соберете овошјето и да паднете во крпа, веќе не се наведнувајте за да земете под дрвото; Столбот е опремен со високо квалитетна пластична рачка, која е лесна за ракување и може да се прилагоди во секое време.
 • Customization Carbone Telescopic Pole Fruit Plucker

  Прилагодување Карбонски телескопски пол Плук Плук

  Овошје за берење е внимателно дизајниран за овоштари, градинарски персонал, безбеден, лесен, применлив, може да сече гранки, да бере овошје. Кога собирате овошје онолку долго колку што стоите под дрвото лесно можете да го соберете овошјето и да паднете во крпа, веќе не се наведнувајте за да земете под дрвото; Столбот е опремен со високо квалитетна пластична рачка, која е лесна за ракување и може да се прилагоди во секое време.
 • Customization Carbone 10M Telescopic Pole Fruit Plucker

  Прилагодување Carbone 10M телескопски пол плускаво овошје

  Овошје за берење е внимателно дизајниран за овоштари, градинарски персонал, безбеден, лесен, применлив, може да сече гранки, да бере овошје. Кога собирате овошје онолку долго колку што стоите под дрвото лесно можете да го соберете овошјето и да паднете во крпа, веќе не се наведнувајте за да земете под дрвото; Столбот е опремен со високо квалитетна пластична рачка, која е лесна за ракување и може да се прилагоди во секое време.
 • 10 FT extension available picking pole trimmer

  На располагање 10 FT машина за сечење столб

  Овошје за берење е внимателно дизајниран за овоштари, градинарски персонал, безбеден, лесен, применлив, може да сече гранки, да бере овошје. Кога собирате овошје онолку долго колку што стоите под дрвото лесно можете да го соберете овошјето и да паднете во крпа, веќе не се наведнувајте за да земете под дрвото; Столбот е опремен со високо квалитетна пластична рачка, која е лесна за ракување и може да се прилагоди во секое време.