Технологија

Производствен процес

① Складирање на суровини

Технологија01

③ ролни машини за завиткување

Технологија02

⑤ Печки за стврднување

Технологија03

⑦ Машини за брусење од Тајван

Технологија04
кат
Технологија06

② машини за сечење

Технологија07

④ лента ролни машини за завиткување

Технологија08

⑥ Отстранување на мандрелата и лентата

Технологија09

⑧Квалитетна инспекција

Технологија05

⑨ Пакување

Како се прават цевки од јаглеродни влакна за завиткување ролни