Спасувачки пол

 • Pole Rescue Telescopic 3k Plain Fabric Carbon Pool Telescopic Pole

  Телескопски Пол Спасување телескопски 3k обична ткаенина Карбонски базен

  Lifeивотен столб е уред за спасување живот кој се користи за спасување луѓе од давење. Бидејќи постои ризик од давење во непосредна близина на давење, напорите за спасување треба да се спроведат на брегот секогаш кога е можно. Со цел да се задоволат потребите за брзо и безбедно спасување на оние кои се дават на подолго растојание (од 3 до 10 метри), персоналот на базенот ја подобри формата и функцијата на коњскиот столб, со што се генерираше широко користен спасувачки столб
 • Good Tenacity Telescoping Fiberglass Poles For Water Rescue Pole

  Добри жилави телескопски стапови од стаклени влакна за спасување на вода Пол

  Lifeивотен столб е уред за спасување живот кој се користи за спасување луѓе од давење. Бидејќи постои ризик од давење во непосредна близина на давење, напорите за спасување треба да се спроведат на брегот секогаш кога е можно. Со цел да се задоволат потребите за брзо и безбедно спасување на оние кои се дават на подолго растојание (од 3 до 10 метри), персоналот на базенот ја подобри формата и функцијата на коњскиот столб, со што се генерираше широко користен спасувачки столб
 • 100% Carbon fiber Telescopic Water Rescue Poles

  100% телескопски спасувачи на вода Полјаци од јаглеродни влакна

  Lifeивотен столб е уред за спасување живот кој се користи за спасување луѓе од давење. Бидејќи постои ризик од давење во непосредна близина на давење, напорите за спасување треба да се спроведат на брегот секогаш кога е можно. Со цел да се задоволат потребите за брзо и безбедно спасување на оние кои се дават на подолго растојание (од 3 до 10 метри), персоналот на базенот ја подобри формата и функцијата на коњскиот столб, со што се генерираше широко користен спасувачки столб
 • 50FT telescopic Long Reach Telescopic Water Rescue Poles

  50FT телескопски Полјаци за спасување на вода со долг дострел

  Lifeивотен столб е уред за спасување живот кој се користи за спасување луѓе од давење. Бидејќи постои ризик од давење во непосредна близина на давење, напорите за спасување треба да се спроведат на брегот секогаш кога е можно. Со цел да се задоволат потребите за брзо и безбедно спасување на оние кои се дават на подолго растојание (од 3 до 10 метри), персоналот на базенот ја подобри формата и функцијата на коњскиот столб, со што се генерираше широко користен спасувачки столб
 • 25Ft telescopic rescue pole with locking Telescopic pole manufatur

  25Ft телескопски столб за спасување со заклучувачки мануфатур на телескопски столб

  Lifeивотен столб е уред за спасување живот кој се користи за спасување луѓе од давење. Бидејќи постои ризик од давење во непосредна близина на давење, напорите за спасување треба да се спроведат на брегот секогаш кога е можно. Со цел да се задоволат потребите за брзо и безбедно спасување на оние кои се дават на подолго растојание (од 3 до 10 метри), персоналот на базенот ја подобри формата и функцијата на коњскиот столб, со што се генерираше широко користен спасувачки столб