Цевка од јаглеродни влакна

 • Different surface carbon fiber tubes, 3K, 6K, 12K, a variety of surface can be customized

  Различни површински цевки од јаглеродни влакна, 3K, 6K, 12K, може да се прилагодат различни површини

  Цевка од јаглеродни влакна, позната и како цевка од јаглеродни влакна, позната и како јаглеродна цевка, цевка од јаглеродни влакна, е изработена од композитен материјал од јаглеродни влакна претходно потопено во смола од фенилен полиестер со лекување на топлина со плодрозија (ликвидација). Во обработката, можете да произведувате различни профили преку различни калапи, како што се: различни спецификации на кружни цевки од јаглеродни влакна, различни спецификации на квадратни цевки, лист материјал и други профили: во производствениот процес може да се спакува и 3K површинско пакување разубавување и така натаму.
 • Carbon fiber tubes with different modulus

  Цевки од јаглеродни влакна со различен модул

  Цевка од јаглеродни влакна, позната и како цевка од јаглеродни влакна, позната и како јаглеродна цевка, цевка од јаглеродни влакна, е изработена од композитен материјал од јаглеродни влакна претходно потопено во смола од фенилен полиестер со лекување на топлина со плодрозија (ликвидација). Во обработката, можете да произведувате различни профили преку различни калапи, како што се: различни спецификации на кружни цевки од јаглеродни влакна, различни спецификации на квадратни цевки, лист материјал и други профили: во производствениот процес може да се спакува и 3K површинско пакување разубавување и така натаму.
 • Carbon fiber tube with different lengths, length can be customized

  Цевка од јаглеродни влакна со различна должина, должината може да се прилагоди

  Цевка од јаглеродни влакна, позната и како цевка од јаглеродни влакна, позната и како јаглеродна цевка, цевка од јаглеродни влакна, е изработена од композитен материјал од јаглеродни влакна претходно потопено во смола од фенилен полиестер со лекување на топлина со плодрозија (ликвидација). Во обработката, можете да произведувате различни профили преку различни калапи, како што се: различни спецификации на кружни цевки од јаглеродни влакна, различни спецификации на квадратни цевки, лист материјал и други профили: во производствениот процес може да се спакува и 3K површинско пакување разубавување и така натаму.