Tabung Serat Kaca ISO9001 Frp Square 15ft 20mm

Katrangan singkat:

Tabung serat kaca entheng lan ora konduktif, kekuatan mekanik dhuwur, resistensi penuaan, tahan suhu dhuwur, resistansi korosi, mula minyak bumi, tenaga listrik, industri kimia, nggawe kertas, pasokan banyu lan got banyu, pangolahan limbah pabrik, banyu laut desalinasi, transmisi gas lan industri liyane wis akeh digunakake.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Kita duwe produk tabung fiberglass kanthi macem-macem bentuk lan nampa kustomisasi.
Komposit serat kaca duwe kaluwihan saka kekuatan dhuwur lan bobot entheng. Tabung komposit kasedhiya ing ukuran standar lan khusus kanggo kekuatan, daya tahan, bobot entheng lan kaku.

carbon fiber tube_img50
carbon fiber tube_img51
carbon fiber tube_img52

Nilai Jual

Tabung fiberglass minangka salah sawijining bahan komposit kanthi serat kaca lan produke (kain kaca, tape, rasane, benang, lsp) minangka bahan penguat lan resin sintetis minangka bahan matriks. Konsep bahan komposit nuduhake materi sing ora bisa nyukupi sarat panggunaan, kudu digawe loro utawa luwih saka rong jinis bahan kanthi bebarengan, komposisi liyane bisa nyukupi persyaratane materi, yaiku materi komposit. Serat kaca tunggal, sanajan kekuatane dhuwur banget, nanging ing antarane serat kasebut longgar, mung bisa nahan ketegangan, ora tahan tekanan bending, geser lan kompresif, nanging uga ora gampang kanggo nggawe geometri tetep, yaiku awak alus. Yen sampeyan lemen karo resin sintetis, sampeyan bisa nggawe kabeh jinis produk kaku kanthi bentuk tetep sing bisa nahan tekanan tarik.
Sampeyan uga bisa nandhang stres mlengkung, kompresi lan nyukur. Iki kalebu gabungan matrik plastik sing diperkuat serat kaca.

carbon fiber tube_img43
carbon fiber tube_img45
carbon fiber tube_img46
carbon fiber tube_img44

Napa Pilih Kita

Ringan lan kekuatan dhuwur - luwih gampang diangkut lan dipasang nggunakake alat standar
Resistensi efek - Tikar serat kaca nyebarake beban kanggo nyegah kerusakan permukaan
Tahan karat - ora bakal bosok utawa teyeng, nyedhot kelembapan paling sithik
Keamanan - lumahing non-konduktif lan non-slip

Kauntungan

Tim insinyur kanthi pengalaman industri serat karbon 15 taun
Pabrik kanthi sejarah 12 taun
Kain serat karbon berkualitas tinggi saka Jepang / AS / Korea
Pemeriksaan kualitas ing omah sing ketat, pamriksa kualitas pihak katelu uga kasedhiya yen dijaluk
Kabeh proses kasebut ditindakake miturut ISO 9001
Pangiriman cepet, wektu timbal cekak
Kabeh tabung serat karbon kanthi garansi 1 taun

Spesifikasi

Jeneng produk Tabung Fibergalsss
Materi Resin gulung serat kaca
Lumahing Gamelan, Matte, gloss dhuwur
Werna Abang, Ireng, Putih, Kuning utawa Adat
Dawane 10ft 15ft 18ft 25ft 30ft 35ft 40ft 45ft 50ft 55ft 60ft 70ft 72ft
Ukurane 20mm-200mm, utawa Adat
Lamaran 1. Pasar listrik lan elektronik
2. Baki kabel, radome, tangga insulasi, lsp.
3. Pasar anti-korosi kimia
4. Lantai kisi, pegangan tangan, platform kerja, pipa tekanan lemah, tangga, lsp.
5. Pasar konstruksi bangunan
6. Bingkai windows, window sash lan komponene, lsp.
7. Tiang lampu, perawatan banyu, krenjang menara pendinginan industri ageng, lsp.
Kauntungan Awet
Bobot entheng lan kekuatan dhuwur
Tahan karat lan anti-tuwa
Isulasi panas lan swara Kekuwatan Mekanik Tinggi
Kapadhetan kurang lan lurus
Stabilitas dimensi
Resistant tahan UV tahan tahan
Abrasi lan Resistensi Impact
Layanan Nglereni CNC miturut gambar CAD sampeyan
Cetak miturut file AI
Produk kita Tabung serat karbon, piring serat karbon, profil serat karbon
Jinis OEM / ODM

Lamaran

Produk fiberglass uga beda karo produk material tradisional, ing kinerja, panggunaan, atribut urip luwih apik tinimbang produk tradisional. Pemodelan sing gampang, bisa disesuaikan, warna miturut kekarepan ciri, miturut pedagang lan penjual, bakal entuk skor pasar sing luwih gedhe.

carbon fiber tube_img47
carbon fiber tube_img22
carbon fiber tube_img23

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: