Tiang teleskopik bahan Hybrid 45Ft

Katrangan singkat:

Batang teleskopik iki kasusun saka serat kaca lan serat karbon, sing luwih asri lan terjangkau adhedhasar kelanjutan saka kekuwatan lan kaku kaku karbon sing kuat.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Sato - Gabungan bahan Serat Kaca lan Bahan Karbon menehi sawetara ngirit bobot lan kaku saka Karbon, nanging tetep regane luwih cedhak karo Serat Kaca! Nduweni struktur serat Karbon ahybrid ora mung nggawe tiang iki entheng nanging uga kuwat lan kaku kanggo digunakake saben dinane.

Carbon fiber pole_img33
Carbon fiber pole_img32
Carbon fiber pole_img31
Carbon fiber pole_img30

Nilai Jual

1. bahan baku serat karbon nggawe cagak awake kaku lan bobot entheng. Bahan konten karbon sing beda-beda kasedhiya kanggo memenuhi panjaluk para pelanggan.
2. Kutub nganggo klem tuas paten tahan lama. Tindakan pengungkit klem gampang digunakake lan nyedhiyakake kunci sing aman ing antarane saben bagean.
3. Saben bagean kanthi garis peringatan supaya ora ditarik.

Kabeh proses ditindakake kanthi ketat miturut ISO 9001. Tim kita bangga karo layanan sing jujur ​​lan sopan, lan mesthi menehi layanan pelanggan sing paling apik.
Pangiriman cepet, wektu pangiriman cekak

Carbon fiber pole_img38
Carbon fiber pole_img37
Carbon fiber pole_img39

Spesifikasi

Jeneng Tiang teleskopik bahan Hybrid 45Ft
Fitur Bahan 1. Digawe saka serat karbon 100% modulus dhuwur sing diimpor saka Jepang kanthi resin epoksi
  2. Panggantos sing apik kanggo tabung wing aluminium sing murah
  3. Bobot mung 1/5 saka baja lan 5 kali luwih kuat tinimbang baja
  4. Koefisiensi Sithik Ngembangake Thermal, Resistensi Suhu Tinggi
  5. Tenagitas sing Apik, Kateguhan sing Apik, Efisiensi Ekspansi Termal sing Kurang
Spesifikasi Pola Twill, Plain
  Lumahing Nggilap, Matte
  Garis 3K Utawa 1K, 1.5K, 6K
  Werna Ireng, Emas, Perak, Abang, Bue, Gree (Utawa Kanthi Sutra Werna)
  Materi Kain Serat Karbon Jepang Toray + Resin
  Konten Karbon 50%Karbon
Ukurane Jinis KTP Kekandelan tembok Dawane
  Tiang teleskopik 6-60 mm 0,5,0,75,1 / 1,5,2,3,4 mm 45Ft
Lamaran 1. Tambak, perawatan banyu, krenjang tumrap menara pendinginan industri, lsp.
 
  1. Bingkai jendhela, sash jendela lan komponene, lsp.
  6. Liyane
Pengepakan 3 lapisan kemasan protèktif: film plastik, bungkus gelembung, karton
  (Ukuran normal: 0,1 * 0,1 * 1 meter (jembaré * dhuwur * dawane)

Lamaran

1. Pasar listrik lan elektronik
2. Baki kabel, radome, tangga insulasi, lsp.
3. Pasar anti-korosi kimia
4. Lantai kisi, pegangan tangan, platform kerja, pipa tekanan lemah, tangga, lsp.
5. Pasar konstruksi bangunan

Carbon fiber pole_img35
Carbon fiber pole_img36
Carbon fiber pole_img34

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: