Tabung Serat Kaca ISO9001 Frp Square 15ft 20mm

Pedaran pondok:

Tabung serat kaca hampang sareng heuras, henteu konduktif, kakuatan mékanis tinggi, tahan sepuh, tahan suhu tinggi, tahan korosi, janten dina minyak bumi, listrik, industri kimia, pembuatan kertas, pasokan cai perkotaan sareng saluran pembuangan, pangubaran limbah pabrik, cai laut desalinasi, transmisi gas sareng industri sanésna parantos seueur dianggo.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Kami gaduh produk tabung fiberglass tina bentuk anu béda sareng nampi kustomisasi.
Gabungan serat kaca gaduh kaunggulan kakuatan sareng beurat ringan. Tabung komposit kami sayogi dina ukuran standar sareng khusus pikeun kakuatan anu luar biasa, daya tahan, beurat enteng sareng kaku.

carbon fiber tube_img50
carbon fiber tube_img51
carbon fiber tube_img52

Jual Poé

Tabung Fiberglass mangrupikeun salah sahiji bahan komposit sareng serat gelas sareng produkna (lawon gelas, pita, dirasakeun, benang, sareng sajabana) salaku bahan penguatan sareng résin sintétik salaku matrix matrix. Konsép matérial komposit ngarujuk kana matéri henteu tiasa nyumponan sarat pamakean, kedah diwangun ku dua atanapi langkung ti dua jinis bahan sasarengan, komposisi anu sanés tiasa nyumponan sarat matéri, nyaéta matérial komposit. Serat gelas tunggal, sanaos kakuatanna luhur pisan, tapi di antara seratna leupas, ngan ukur tiasa nahan tegangan, henteu tahan bending, geser sareng tekanan compressive, tapi ogé henteu gampang ngadamel géométri anu tetep, nyaéta awak lemes. Upami anjeun lemkeun sasarengan résin sintétik, anjeun tiasa ngadamel sagala jinis produk kaku kalayan bentuk anu tetep anu tiasa nahan tekenan tarik.
Éta ogé tiasa nahan tekanan bending, komprési sareng geser. Ieu mangrupikeun serat gelas bertulang matrix plastik komposit.

carbon fiber tube_img43
carbon fiber tube_img45
carbon fiber tube_img46
carbon fiber tube_img44

Naha Pilih Kami

Beurat enteng sareng kakuatan tinggi - langkung gampang diangkut sareng dipasang nganggo alat standar
Résistansi Pangaruh - Serat serat Kaca ngadistribusikaeun beban pikeun nyegah karusakan permukaan
Tahan korosi - moal buruk atanapi karat, nyerep paling handap Uap
Kaamanan - non-conductive, non-slip permukaan sayogi

Kauntungannana

Tim insinyur kalayan 15 taun pangalaman industri serat karbon
Pabrik kalayan sajarah 12 taun
Lawon serat karbon kualitas luhur ti Jepang / AS / Korea
Pariksa kualitas di-imah ketat, pamariksaan kualitas pihak katilu ogé sayogi upami dipénta
Sadaya prosés leres-leres badé dituturkeun ISO 9001
Pangiriman gancang, waktos nuju pondok
Sadaya tabung serat karbon kalayan garansi 1 taun

Spésifikasi

Ngaran Produk Tube Fibergalsss
Bahan Résin gulung serat kaca
Beungeut Lemes, Matte finish, High gloss finish
Warna Beureum, Hideung, Bodas, Koneng atanapi Adat
Panjangna 10ft 15ft 18ft 25ft 30ft 35ft 40ft 45ft 50ft 55ft 60ft 70ft 72ft
Ukuranna 20mm-200mm, atanapi Adat
Aplikasi 1. Pasar listrik sareng éléktronik
2. Dulang kabel, radom, tangga insulasi, jst.
3. Pasar anti korosi kimia
4. Parutan parut, pegangan tangan, platform damel, pipa tekanan bawah tanah, tangga, jst.
5. Pasar pangwangunan gedong
6. Jandéla bingkai, jandéla sash sareng komponenana, jsb.
7. Tiang lampu, perawatan cai, kurung ngalawan menara pendinginan industri anu ageung, jst.
Kauntungannana Awet
Beurat enteng sareng kakuatan tinggi
Tahan korosi sareng anti sepuh
Panas sareng sora isulasi Kakuatan Mékanis Tinggi
Densitas rendah sareng Lempeng tinggi
Stabilitas dimensi
Pangaruh résistansi UV Tahan seuneu tahan
Abrasion sareng Résistansi Pangaruh
Jasa Motong CNC numutkeun gambar CAD anjeun
Nyitak numutkeun file AI
Produk kami Tabung serat karbon, pelat serat karbon, profil serat karbon
Jenis OEM / ODM

Aplikasi

Produk serat kaca ogé bénten sareng produk matérial tradisional, dina pagelaran, pamakean, atribut kahirupan langkung saé tibatan produk tradisional. Modél anu gampang na, tiasa disaluyukeun, warna sakarepna ngalarapkeun ciri-cirina, ku padagang sareng ni'mat anu ngajual, nempatan skor pasar anu langkung ageung.

carbon fiber tube_img47
carbon fiber tube_img22
carbon fiber tube_img23

  • Saméméhna:
  • Teras: