Tiang Penyelamat Banyu Teleskop 50FT teleskop dawa

Katrangan singkat:

Tiang nyawa minangka piranti sing ngluwari sing digunakake kanggo nylametake wong saka klelep. Amarga ana risiko kleleb ing jarak cedhak kleleb, upaya nylametake kudu ditindakake ing dharat yen bisa. Kanggo nyukupi kabutuhan nylametake kanthi cepet lan aman kanggo wong-wong sing tenggelam kanthi jarak sing luwih dawa (3 nganti 10 meter), staf kolam renang nambah bentuk lan fungsi tiang jaran kasebut, saengga ngasilake tiang pengawal sing akeh digunakake


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Rod teleskopik nylametake banyu multifungsi bisa digunakake kanggo nylametake segara, nylametake kewan, nylametake banjir, nylametake dhuwur, lsp. Kanthi kunci safety, dawa rod penyelamat bisa diatur kanthi fleksibel, lan bisa dikencengi kanthi otomatis nalika narik supaya aman .

Nilai Jual

Penyelamat teleskopik nggawe penyelamatan aman lan dipercaya, ora kena pengaruh angin lan segara, kanggo ngobati wong-wong sing lara lan ngindhari cidera sekunder. Kita ndhukung kustomisasi ukuran, yen sampeyan butuh luwih akeh ukuran utawa aksesoris, hubungi layanan pelanggan.

Produk kita diekspor menyang Jerman, Jepang, Amerika Serikat, Australia, Kanada lan pasar global liyane lan akeh perusahaan terkenal ing omah lan luar negeri kanggo nggawe hubungan kerja sama sing stabil kanthi stabil, mbaka sethithik mbentuk bakat, teknologi, kaluwihan merek.

Spesifikasi

Jeneng Tiang Penyelamat Banyu Teleskop 50FT teleskop dawa
Fitur Bahan 1. Digawe saka serat karbon 100% modulus dhuwur sing diimpor saka Jepang kanthi resin epoksi
  2. Panggantos sing apik kanggo tabung wing aluminium sing murah
  3. Bobot mung 1/5 saka baja lan 5 kali luwih kuat tinimbang baja
  4. Koefisiensi Sithik Ngembangake Thermal, Resistensi Suhu Tinggi
  5. Tenagitas sing Apik, Kateguhan sing Apik, Efisiensi Ekspansi Termal sing Kurang
Spesifikasi Pola Twill, Plain
  Lumahing Nggilap, Matte
  Garis 3K Utawa 1K, 1.5K, 6K
  Werna Ireng, Emas, Perak, Abang, Bue, Gree (Utawa Kanthi Sutra Werna)
  Materi Kain Serat Karbon Jepang Toray + Resin
  Konten Karbon 100%
Ukurane Jinis KTP Kekandelan tembok Dawane
  Tiang teleskopik 6-60 mm 0,5,0,75,1 / 1,5,2,3,4 mm 50Ft
Lamaran Nylametake
Pengepakan 3 lapisan kemasan protèktif: film plastik, bungkus gelembung, karton
  (Ukuran normal: 0,1 * 0,1 * 1 meter (jembaré * dhuwur * dawane)

Lamaran

Nylametake


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: