Tabung serat karbon kanthi dawa sing beda-beda, dawane bisa disesuaikan

Katrangan singkat:

Tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung serat karbon, uga dikenal minangka tabung karbon, tabung serat karbon, digawe saka bahan komposit serat karbon sing wis dicelupake ing resin poliester fenilena kanthi penutupan panas pultrusion (belitan). Ing pamrosesan, sampeyan bisa ngasilake macem-macem profil liwat cetakan sing beda, kayata: macem-macem spesifikasi tabung bundar serat karbon, spesifikasi tabung persegi, bahan sheet, lan profil liyane sing beda-beda: ing proses produksi uga bisa dikemas kemasan permukaan 3K kecantikan lan sapanunggalane.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Pipa serat karbon akeh digunakake minangka bahan dhasar kanggo Tubing Aircraft Light, aerospace, pertahanan, santai, ptubeuct otomotif, industri lan sektor medis uga aplikasi liyane kalebu ndandani konstruksi lan penguatan konstruksi. Dawane, kita duwe 1m ~ 3m, nanging kita bisa ngatur produk miturut panjaluk sampeyan.

carbon fiber tube_img12
carbon fiber tube_img13
carbon fiber tube_img38

Nilai Jual

Tabung serat karbon duwe kekuwatan linear sing luar biasa amarga orientasi serat karbon lan digunakake ing macem-macem aplikasi. (Dibandhingake karo logam struktural konvensional (kayata baja, aluminium lan baja tahan karat), tabung serat karbon menehi ciri kekuatan tarik sing apik banget. Kejabi nampilake kekuwatan sing luar biasa, tabung serat karbon komposit awet, entheng lan kaku banget.

carbon fiber tube_img02
carbon fiber tube_img04
carbon fiber tube_img01
carbon fiber tube_img03

Napa Pilih Kita

* Pengalaman ekstensif luwih saka 12 taun
* ISO9001
* Produsen profesional
* Bahan kualitas
* Pakaryan lan pekerja sregep
* Kontrol kualitas sing ketat
* Kualitas tinggi dijamin
* Rega sing wajar

Kauntungan

1. Tim mesin kanthi pengalaman industri serat karbon 15 taun
2. Pabrik kanthi sejarah 12 taun
3. Kain serat karbon berkualitas tinggi saka Jepang / AS / Korea
4. Priksa kualitas ing omah sing ketat, pamriksa kualitas pihak katelu uga kasedhiya yen dijaluk
5. Kabeh proses kasebut ditindakake miturut ISO 9001
6. Pangiriman cepet, wektu timbal cekak
7. Kabeh tabung serat karbon kanthi garansi 1 taun

Spesifikasi

Jeneng Tabung Serat Karbon Babak / Tabung Serat Karbon Persegi
Fitur 1. Digawe saka serat karbon 100% modulus dhuwur sing diimpor saka Jepang kanthi resin epoksi
  2. Panggantos sing apik kanggo tabung wing aluminium sing murah
  3. Bobot mung 1/5 saka baja lan 5 kali luwih kuat tinimbang baja
  4. Koefisiensi Sithik Ngembangake Thermal, Resistensi Suhu Tinggi
  5. Tenagitas sing Apik, Kateguhan sing Apik, Efisiensi Ekspansi Termal sing Kurang
Spesifikasi Pola Twill, Plain
  Lumahing Nggilap, Matte
  Garis 3K Utawa 1K, 1.5K, 6K
  Werna Ireng, Emas, Perak, Abang, Bue, Gree (Utawa Kanthi Sutra Werna)
  Materi Kain Serat Karbon Jepang Toray + Resin
  Konten Karbon 68%
Ukurane Jinis KTP Kekandelan tembok Dawane
  Tabung Babak 6-60 mm 0,5,0,75,1 / 1,5,2,3,4 mm 1000.100.100 mm
  Tube Tube 8-38 mm 2,3 mm 500.600.780 mm
Lamaran 1. Aerospace, Helikopter Model Drone, UAV, FPV, Bagian Model RC
  2. Perlengkapan Pabrik lan Piranti, Otomatisasi Industri
  3. Piranti Olahraga, Alat Musik, Piranti Medhis
  4. Perbaikan lan Penguatan Konstruksi Bangunan
  5. Bagian Dekorasi Interior Mobil, Produk Seni
  6. Liyane
Pengepakan 3 lapisan kemasan protèktif: film plastik, bungkus gelembung, karton
  (Ukuran normal: 0,1 * 0,1 * 1 meter (jembaré * dhuwur * dawane)

Lamaran

Tabung serat karbon kanthi kekuatan dhuwur, umur dawa, tahan korosi, bobot entheng, kapadhetan kurang lan kaluwihan liyane, digunakake ing layangan, model pesawat, dhukungan lampu, poros puteran peralatan PC, mesin etsa, peralatan medis, peralatan olahraga lan peralatan mekanik liyane . Stabilitas dimensi, konduktivitas listrik, konduktivitas termal, koefisien ekspansi termal, pelinciran mandhiri, penyerapan energi lan resistensi gempa bumi lan serangkaian kinerja apik banget. Nduweni cetakan khusus sing dhuwur, resistensi lemes, resistensi creep, resistensi suhu dhuwur, resistensi korosi, resistensi aus lan liya-liyane.

carbon fiber tube_img07
carbon fiber tube_img06
carbon fiber tube_img05

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: