Tiang Teleskopik Tugas berat 12m

Katrangan singkat:

Tabung fiberglass minangka salah sawijining bahan komposit kanthi serat kaca lan produke (kain kaca, tape, rasane, benang, lsp) minangka bahan penguat lan resin sintetis minangka bahan matriks.


Detail Produk

Tag Produk

Pambuka

Tabung fiberglass minangka salah sawijining bahan komposit kanthi serat kaca lan produke (kain kaca, tape, rasane, benang, lsp) minangka bahan penguat lan resin sintetis minangka bahan matriks. Konsep bahan komposit nuduhake materi sing ora bisa nyukupi sarat panggunaan, kudu digawe loro utawa luwih saka rong jinis bahan kanthi bebarengan, komposisi liyane bisa nyukupi persyaratane materi, yaiku materi komposit. Serat kaca tunggal, sanajan kekuatane dhuwur banget, nanging ing antarane serat kasebut longgar, mung bisa nahan ketegangan, ora tahan tekanan bending, geser lan kompresif, nanging uga ora gampang kanggo nggawe geometri tetep, yaiku awak alus. Yen sampeyan lemen karo resin sintetis, sampeyan bisa nggawe kabeh jinis produk kaku kanthi bentuk tetep sing bisa nahan tekanan tarik.
Sampeyan uga bisa nandhang stres mlengkung, kompresi lan nyukur. Iki kalebu gabungan matrik plastik sing diperkuat serat kaca.

carbon fiber tube_img26
carbon fiber tube_img13
carbon fiber tube_img25

Nilai Jual

Wave flag sampeyan nganggo Telescoping Flag Pole. Kanthi desain sing entheng lan luwes, sampeyan bakal siyap kanthi cepet supaya bisa miwiti nggawe buntut. Saben bagean ngunci ing papan sing mesthekake ora bakal ambruk yen ditambahi. Pole iki geser kanthi gampang lan bisa dikunci dawa apa wae. Tiang iki gampang dioperasikake lan digawa. Dheweke bisa dawa nganti maksimal sawetara detik kanthi narik metu lan ngunci saben bagean teleskop.
Penggemar bakal bisa nemokake tailgate kanthi gampang nalika nglayang warna tim! Gandheng cagak ing gunung ban, pasang kendharaan, gubuk lemah utawa gunung liyane sing didol kanthi kapisah

carbon fiber tube_img20
carbon fiber tube_img18
carbon fiber tube_img19
carbon fiber tube_img17

Napa Pilih Kita

Gampang digawa, gampang diisi, gampang digunakake
Nyandhang Resistensi
tahan tuwa,
tahan karat
Kabeh dawa sing beda kasedhiya kaya sing dijaluk

Kauntungan

Tim insinyur kanthi pengalaman industri serat karbon 15 taun
Pabrik kanthi sejarah 12 taun
Kain serat karbon berkualitas tinggi saka Jepang / AS / Korea
Pemeriksaan kualitas ing omah sing ketat, pamriksa kualitas pihak katelu uga kasedhiya yen dijaluk
Kabeh proses kasebut ditindakake miturut ISO 9001
Pangiriman cepet, wektu timbal cekak
Kabeh tabung serat karbon kanthi garansi 1 taun

Spesifikasi

Jeneng produk Tabung Fibergalsss
Materi Resin gulung serat kaca
Lumahing Gamelan, Matte, gloss dhuwur
Dhiameter 12.7mm 15mm 16mm 19mm 20mm 22mm 25mm 28mm 30mm 32mm 35mm 38mm 45mm 51mm 63mm 76mm 89mm 100mm;
  0,75 '' 1 '' 1.125 '' 1.180 '' 1.250 '' 1.50 '' 2 '' 2.5 '' 3 '' 3.5 '' 4 '' lan adat.
Dawane saka 300mm nganti 7000mm lan adat.
Werna abang, ireng, putih, kuning, biru, ijo, putih, abu-abu lan adat.
Perawatan lumahing Gamelan, matte, gloss finish dhuwur
Lamaran 1. Pasar listrik lan elektronik
  2. Baki kabel, radome, tangga insulasi, lsp.
  3. Pasar anti-korosi kimia
  4. Lantai kisi, pegangan tangan, platform kerja, pipa tekanan lemah, tangga, lsp.
  5. Pasar konstruksi bangunan
  6. Bingkai windows, window sash lan komponene, lsp.
  7. Tiang lampu, perawatan banyu, krenjang menara pendinginan industri ageng, lsp.
Kauntungan Awet
  Bobot entheng lan kekuatan dhuwur
  Tahan karat lan anti-tuwa
  Isulasi panas lan swara Kekuwatan Mekanik Tinggi
  Kapadhetan kurang lan lurus
  Stabilitas dimensi
  Resistant tahan UV tahan tahan
  Abrasi lan Resistensi Impact
Layanan Nglereni CNC miturut gambar CAD sampeyan
  Cetak miturut file AI

Lamaran

Pole boom
Tiang Printer
Tripod kamera, monopoda, Tiang Kamera Teleskoping Jib Arm
Nangani Ditarik kanggo macem-macem alat
Tiang prisma teleskopik / tiang GPS
Rigger kalebu rigger tengah lan outrigger
Dayung kayak
Akeh wong liya

carbon fiber tube_img08
carbon fiber tube_img09
carbon fiber tube_img10

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: