Produktet

 • Crush Resistant Carbon Fiber Telescopic Pole For Solar Cleaning Pole

  Shtylla teleskopike me fibra karboni rezistente ndaj shtyllave për pastrimin e diellit

  Këto shtylla teleskopike me fibra karboni rrëshqasin pa mundim dhe mund të mbyllen në çdo gjatësi, të lehtë për t'u përdorur, të lehtë për tu bartur dhe të lehtë për tu furnizuar. Ato mund të zgjaten në gjatësinë maksimale brenda pak minutash duke tërhequr dhe bllokuar secilën pjesë të teleskopit.
  Ky pol teleskopik me fibra karboni 100% është i ngurtë dhe rezistent ndaj copëtimit, me peshë të lehtë dhe i lëvizshëm, me deri në një të pestën e peshës së çelikut dhe shumë herë më të fortë, shtyllat teleskopike me fibra karboni janë idealisht të përshtatshme për të zëvendësuar tubat / shtyllat metalike.
 • Custom Lightweight Telescopic Poles For panel Cleaning Multi Color

  Shtylla teleskopike të lehta me porosi për pastrimin e panelit me shumë ngjyra

  1. Ato janë thelbësore për punën e pastrimit të dritareve dhe kryerjen e asaj pune.
  2. Përdorimi i vetëm seksioneve të nevojshme zvogëlon peshën e shtyllës kur pastroni dritaret
  3. Lejimi i më shumë punës me më pak lodhje.
 • Glossy 10m Round Carbon Telescopic Pole For Solar Panel Cleaning

  Pol shkëlqyes teleskopik i karbonit me shkëlqim 10m për pastrimin e panelit diellor

  Polsit për pastrimin e panelit diellor në 25ft janë perfekte për shumicën e punëve të pastrimit, të ndërtuara me fibra karboni 100%. Ky pol teleskopik është tepër i ngurtë, i lehtë dhe shumë i fortë. Në interval, ato mund të përshtaten për çdo gjatësi dhe ju lejohet të shtoni ose hiqni seksione që i përshtaten lartësisë së kërkuar të punës, një shtyllë për të gjitha punët.
  Dizajni i kapësave anësorë të tërthortë në pronësi të patentës mbërthen shtyllën shumë më fort se kapëset e llojeve të tjera. Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe në ato muaj të ftohtë të dimrit kur kërkohen doreza.
  * Paralajmërim: Fibra e karbonit është një përcjellës i shkëlqyeshëm elektrik. Shtyllat tona mund të bëhen me shtresë të jashtme me lesh xhami për të shtuar karakterin e izolimit.
 • Light Weight Circle Fiberglass Round pole High Strength For Solar Panel Cleaning

  Rrethi me peshë të lehtë Tekstil me fije qelqi Shtyllë e rrumbullakët Forcë e lartë për pastrimin e panelit diellor

  Këto shtylla teleskopike me fibra karboni rrëshqasin pa mundim dhe mund të mbyllen në çdo gjatësi, të lehtë për t'u përdorur, të lehtë për tu bartur dhe të lehtë për tu furnizuar. Ato mund të zgjaten në gjatësinë maksimale brenda pak minutash duke tërhequr dhe bllokuar secilën pjesë të teleskopit.
  Ky pol teleskopik me fibra karboni 100% është i ngurtë dhe rezistent ndaj copëtimit, me peshë të lehtë dhe i lëvizshëm, me deri në një të pestën e peshës së çelikut dhe shumë herë më të fortë, shtyllat teleskopike me fibra karboni janë idealisht të përshtatshme për të zëvendësuar tubat / shtyllat metalike.
 • Multifunction fiberglass telescopic solar cleaning pole

  Shtylla telekoskopike pastruese diellore me lesh xhami

  Polsit për pastrimin e panelit diellor në 25ft janë perfekte për shumicën e punëve të pastrimit, të ndërtuara me fibra karboni 100%. Ky pol teleskopik është tepër i ngurtë, i lehtë dhe shumë i fortë. Në interval, ato mund të përshtaten për çdo gjatësi dhe ju lejohet të shtoni ose hiqni seksione që i përshtaten lartësisë së kërkuar të punës, një shtyllë për të gjitha punët.
  Dizajni i kapësave anësorë të tërthortë në pronësi të patentës mbërthen shtyllën shumë më fort se kapëset e llojeve të tjera. Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe në ato muaj të ftohtë të dimrit kur kërkohen doreza.
  * Paralajmërim: Fibra e karbonit është një përcjellës i shkëlqyeshëm elektrik. Shtyllat tona mund të bëhen me shtresë të jashtme me lesh xhami për të shtuar karakterin e izolimit.
 • 100% High Modulus Carbon Fiber Telescoping Pole For Solar Panel Cleaning

  100% Teleskopë me Fibër Karboni me Modul të Lartë për Pastrimin e Panelit Diellor

  Polsit për pastrimin e panelit diellor në 25ft janë perfekte për shumicën e punëve të pastrimit, të ndërtuara me fibra karboni 100%. Ky pol teleskopik është tepër i ngurtë, i lehtë dhe shumë i fortë. Në interval, ato mund të përshtaten për çdo gjatësi dhe ju lejohet të shtoni ose hiqni seksione që i përshtaten lartësisë së kërkuar të punës, një shtyllë për të gjitha punët.
  Dizajni i kapësave anësorë të tërthortë në pronësi të patentës mbërthen shtyllën shumë më fort se kapëset e llojeve të tjera. Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe në ato muaj të ftohtë të dimrit kur kërkohen doreza.
  * Paralajmërim: Fibra e karbonit është një përcjellës i shkëlqyeshëm elektrik. Shtyllat tona mund të bëhen me shtresë të jashtme me lesh xhami për të shtuar karakterin e izolimit.
 • 72FT Light weight high quality telescopic pole for solar cleaning

  72FT Shtylla teleskopike me cilësi të lartë për pastrim diellor

  Polsit për pastrimin e panelit diellor në 25ft janë perfekte për shumicën e punëve të pastrimit, të ndërtuara me fibra karboni 100%. Ky pol teleskopik është tepër i ngurtë, i lehtë dhe shumë i fortë. Në interval, ato mund të përshtaten për çdo gjatësi dhe ju lejohet të shtoni ose hiqni seksione që i përshtaten lartësisë së kërkuar të punës, një shtyllë për të gjitha punët.
  Dizajni i kapësave anësorë të tërthortë në pronësi të patentës mbërthen shtyllën shumë më fort se kapëset e llojeve të tjera. Hapet dhe mbyllet lehtësisht edhe në ato muaj të ftohtë të dimrit kur kërkohen doreza.
  * Paralajmërim: Fibra e karbonit është një përcjellës i shkëlqyeshëm elektrik. Shtyllat tona mund të bëhen me shtresë të jashtme me lesh xhami për të shtuar karakterin e izolimit.
 • 15FT multi – functional carbon fiber telescopic pole solar cleaning pole for high reach and long reach

  Shtylla diellore pastruese diellore me fibra karboni 15FT për funksion të lartë dhe shtrirje të gjatë

  1. Mund të arrijë dhe pastrojë pjesën e sipërme të një dritareje 2 katëshe në mënyrë të sigurt, ndërsa nuk duhet të lërë kurrë tokën.
  2. Ju kurseni kohë duke pastruar dhe shpëlarë dritaret tuaja në të njëjtën kohë, nuk ka nevojë të pastroni dritaren
  3. Ndërtimi me lesh xhami me peshë të lehtë polet do ta bëjë pastrimin e dritareve tuaj aq të thjeshtë sa pastrimi i vakumit të dyshemeve tuaja
  Në gamën tonë, shtylla mund të përshtatet për çdo gjatësi, dhe ju lejohet të shtoni ose hiqni seksione që i përshtaten lartësisë së kërkuar të punës. Lehtësia e shtyllës mund të ndihmojë në uljen e lodhjes, rritjen e produktivitetit dhe shpejtësisë në punë. Do ta keni më lehtë të punoni me shtyllën tonë.
 • 18FT Carbon Fiber Poles / Telescopic Fiberglass Solar Panel Cleaning pole

  Shtyllat e pastrimit të panelit diellor me fibra karboni 18FT Shtylla / Fibër qelqi teleskopik

  Ky shtyllë shtesë e fibrave të karbonit 18FT është e ngurtë dhe rezistente ndaj konsumit. Bërë nga fibra karboni 100%, ato janë të lehta, të lëvizshme, deri në një të pestën e peshës së çelikut dhe shumë herë më të forta, shtyllat teleskopike me fibra karboni janë idealisht
 • 20 Ft Carbon Fiber Telescopic Pole For Solar Cleaning Pole UV Stable

  Pol Ft Teleskopik me Fibër Karboni 20 Shtylla UV për Pastrim Diellor

  Këto shtylla teleskopike me fibra karboni rrëshqasin pa mundim dhe mund të mbyllen në çdo gjatësi, të lehtë për t'u përdorur, të lehtë për tu bartur dhe të lehtë për tu furnizuar. Ato mund të zgjaten në gjatësinë maksimale brenda pak minutash duke tërhequr dhe bllokuar secilën pjesë të teleskopit.
  Ky pol teleskopik me fibra karboni 100% është i ngurtë dhe rezistent ndaj copëtimit, me peshë të lehtë dhe i lëvizshëm, me deri në një të pestën e peshës së çelikut dhe shumë herë më të fortë, shtyllat teleskopike me fibra karboni janë idealisht të përshtatshme për të zëvendësuar tubat / shtyllat metalike.
 • 12m 3k twill portable water telescopic windows cleaning pole

  Shtylla pastrimi e dritareve teleskopike me ujë portabël 12m 3k

  1. Mund të arrijë dhe pastrojë pjesën e sipërme të një dritareje 2 katëshe në mënyrë të sigurt, ndërsa nuk duhet të lërë kurrë tokën.
  2. Ju kurseni kohë duke pastruar dhe shpëlarë dritaret tuaja në të njëjtën kohë, nuk ka nevojë të pastroni dritaren
  3. Ndërtimi me lesh xhami me peshë të lehtë polet do ta bëjë pastrimin e dritareve tuaj aq të thjeshtë sa pastrimi i vakumit të dyshemeve tuaja
 • 20m carbon fiber solar panel cleaning pole telescopic pole.

  Pol pol diellor pastrues i panelit diellor me fibra karboni.

  Këto shtylla teleskopike me fibra karboni rrëshqasin pa mundim dhe mund të mbyllen në çdo gjatësi, të lehtë për t'u përdorur, të lehtë për tu bartur dhe të lehtë për tu furnizuar. Ato mund të zgjaten në gjatësinë maksimale brenda pak minutash duke tërhequr dhe bllokuar secilën pjesë të teleskopit.
  Ky pol teleskopik me fibra karboni 100% është i ngurtë dhe rezistent ndaj copëtimit, me peshë të lehtë dhe i lëvizshëm, me deri në një të pestën e peshës së çelikut dhe shumë herë më të fortë, shtyllat teleskopike me fibra karboni janë idealisht të përshtatshme për të zëvendësuar tubat / shtyllat metalike.