Lajme

 • Carbon Fiber VS. Fiberglass Tubing: Which Is Better?

  Fibra e karbonit VS. Tub prej qelqi me fije qelqi: Cila është më e mirë?

  A e dini ndryshimin midis fibrave të karbonit dhe tekstil me fije qelqi? Dhe a e dini nëse njëri është më i mirë se tjetri? Tekstil me fije qelqi është padyshim më i vjetri nga të dy materialet. Creatshtë krijuar nga shkrirja e qelqit dhe nxjerrja e saj nën presion të lartë, duke kombinuar pastaj fijet e materialit me një ...
  Lexo më shumë
 • Carbon Fiber vs Aluminum

  Fibra karboni vs alumini

  Fibra e karbonit po zëvendëson aluminin në një larmi në rritje aplikimesh dhe e ka bërë këtë për dekadat e fundit. Këto fibra janë të njohura për forcën dhe ngurtësinë e tyre të jashtëzakonshme dhe janë gjithashtu jashtëzakonisht të lehta. Fijet e fibrave të karbonit kombinohen me rrëshira të ndryshme për të krijuar përbërje ...
  Lexo më shumë
 • Për çfarë përdoren tubat me fibra karboni?

  Tuba me fibra karboni Strukturat tuba janë të dobishme për një gamë të gjerë aplikimesh. Prandaj, nuk duhet të jetë për t'u habitur që vetitë unike të tubave me fibra karboni i vendosin ato në shumë kërkesa në shumë industri. Gjithnjë e më shpesh këto ditë, tubat me fibra karboni zëvendësojnë çelikun, titanin ose ...
  Lexo më shumë
 • Shtylla të ushqyera me fibra karboni të përsosura për pastruesin e sotëm profesional të dritareve

  Pastruesi dhe pastruesi profesional i dritareve i sotëm ka teknologji në dispozicion të tyre që është vite përpara teknologjisë nga vetëm një dekadë më parë. Teknologjitë më të reja përdorin fibra karboni për shtyllat që ushqehen me ujë, dhe kjo e ka bërë punën e pastruesit të dritareve jo vetëm më të lehtë por edhe më të sigurt. Polet që ushqehen me ujë janë ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë pajisje ka nevojë për pastruesin e dritareve?

  Pastrimi i dritareve nuk është më një detyrë e zakonshme. Me të vërtetë është e rezervuar për profesionistët që kanë mjetet dhe pajisjet e duhura për të pastruar çdo dritare. Nëse dëshironi të pastroni dritaret e shtëpisë tuaj ose të hapni një shërbim pastrimi të dritareve, është thelbësore të njihni produktet thelbësore dhe pajisjet ...
  Lexo më shumë