Shtylla pastruese e dritareve

 • Cost-effective glassfiber telescopic window cleaning pole

  Shtylla pastruese dritare teleskopike me kosto efektive

  Zgjasni shtrirjen tuaj nga 7,5 deri në 20 metra me këtë shtyllë zgjatimi teleskopësh me 3 faza. E shkëlqyeshme për sipërfaqe të vështira për t'u arritur, si dritare të larta në natyrë, pa nevojën e një shkalle. Koni i mbylljes standarde dhe maja e filetuar përshtaten pothuajse në çdo shtojcë Unger Professional si pjesë e sistemit të Lidhjes dhe Pastrimit të Unger. E përsosur për pastrim, pluhurosje pa shkallë.
 • Extension Telescopic Carbon Fibre Water Fed Pole With Brush

  Shtyllë Ushqyese Uji Fibre Karboni me Furçë Extension

  1. Mund të arrijë dhe pastrojë pjesën e sipërme të një dritareje 2 katëshe në mënyrë të sigurt, ndërsa nuk duhet të lërë kurrë tokën.
  2. Ju kurseni kohë duke pastruar dhe shpëlarë dritaret tuaja në të njëjtën kohë, nuk ka nevojë të pastroni dritaren
  3. Ndërtimi me lesh xhami me peshë të lehtë polet do ta bëjë pastrimin e dritareve tuaj aq të thjeshtë sa pastrimi i vakumit të dyshemeve tuaja
  Në gamën tonë, shtylla mund të përshtatet për çdo gjatësi, dhe ju lejohet të shtoni ose hiqni seksione që i përshtaten lartësisë së kërkuar të punës. Lehtësia e shtyllës mund të ndihmojë në uljen e lodhjes, rritjen e produktivitetit dhe shpejtësisë në punë. Do ta keni më lehtë të punoni me shtyllën tonë.
 • 12m 3k twill portable water telescopic windows cleaning pole

  Shtylla pastrimi e dritareve teleskopike me ujë portabël 12m 3k

  1. Mund të arrijë dhe pastrojë pjesën e sipërme të një dritareje 2 katëshe në mënyrë të sigurt, ndërsa nuk duhet të lërë kurrë tokën.
  2. Ju kurseni kohë duke pastruar dhe shpëlarë dritaret tuaja në të njëjtën kohë, nuk ka nevojë të pastroni dritaren
  3. Ndërtimi me lesh xhami me peshë të lehtë polet do ta bëjë pastrimin e dritareve tuaj aq të thjeshtë sa pastrimi i vakumit të dyshemeve tuaja
 • 15m cone 30ft carbon fiber telescopic window cleaning pole

  Shtyllë pastrimi dritare largpamëse me fije karboni 15m kon 30ft

  Në gamën tonë, shtylla mund të përshtatet për çdo gjatësi, dhe ju lejohet të shtoni ose hiqni seksione që i përshtaten lartësisë së kërkuar të punës. Lehtësia e shtyllës mund të ndihmojë në uljen e lodhjes, rritjen e produktivitetit dhe shpejtësisë në punë. Do ta keni më lehtë të punoni me shtyllën tonë.
 • 15m Square Carbon Fibre Telescopic Window Cleaning Pole

  Shtylla pastruese e dritareve teleskopike me fibra karboni katrore 15m

  1. Ato janë thelbësore për punën e pastrimit të dritareve dhe kryerjen e asaj pune.
  2. Përdorimi i vetëm seksioneve të nevojshme zvogëlon peshën e shtyllës kur pastroni dritaret
  3. Lejimi i më shumë punës me më pak lodhje.
 • 20m heavy duty extension telescopic carbon fiber window cleaning poles

  Shtylla pastruese dritare teleskopike me fibër karboni zgjatje 20m

  1. Mund të arrijë dhe pastrojë pjesën e sipërme të një dritareje 2 katëshe në mënyrë të sigurt, ndërsa nuk duhet të lërë kurrë tokën.
  2. Ju kurseni kohë duke pastruar dhe shpëlarë dritaret tuaja në të njëjtën kohë, nuk ka nevojë të pastroni dritaren
  3. Ndërtimi me lesh xhami me peshë të lehtë polet do ta bëjë pastrimin e dritareve tuaj aq të thjeshtë sa pastrimi i vakumit të dyshemeve tuaja
 • 24ft Extendable Carbon Fiber Telescopic Pole

  Pol teleskopik me Fibër Karboni i Zgjatur 24ft

  Zgjasni shtrirjen tuaj nga 7,5 deri në 20 metra me këtë shtyllë zgjatimi teleskopësh me 3 faza. E shkëlqyeshme për sipërfaqe të vështira për t'u arritur, si dritare të larta në natyrë, pa nevojën e një shkalle. Koni i mbylljes standarde dhe maja e filetuar përshtaten pothuajse në çdo shtojcë Unger Professional si pjesë e sistemit të Lidhjes dhe Pastrimit të Unger. E përsosur për pastrim, pluhurosje pa shkallë.
 • 72ft Glossy Twill Carbon Fibre Window Cleaning Poles

  Polet pastruese të dritareve me fije karboni me shkëlqim 72ft

  Përdorimi i shufrave pastruese teleskopike mund të hedhë shpejt dhe me efikasitet pluhurin në vetëm disa hapa, duke lejuar qasje të lehtë në zona të vështira për t'u arritur.
  Pastrimi në një fazë - nuk ka nevojë të tërhiqni dritaret dhe të lustroni përsëri. Krahasuar me metodat tradicionale, zonat e mëdha mund të pastrohen më shpejt, dhe gjithashtu mund të pastrohen nga toka e larta
 • 4 Segments 3K Telescopic Carbon Fibre Window Cleaning Poles

  4 segmente 3K Pole pastruese të dritareve me fibër karboni

  1. Ato janë thelbësore për punën e pastrimit të dritareve dhe kryerjen e asaj pune.
  2. Përdorimi i vetëm seksioneve të nevojshme zvogëlon peshën e shtyllës kur pastroni dritaret
  3. Lejimi i më shumë punës me më pak lodhje.
 • 10 Meters Epoxy Resin Carbon Fibre Window Cleaning Poles

  10 Metra Polakët e Pastrimit të Dritareve me Rrëshirë Epoksi

  Zgjasni shtrirjen tuaj nga 7,5 deri në 20 metra me këtë shtyllë shtrirjeje teleskopike. E shkëlqyeshme për sipërfaqe të vështira për t'u arritur, si dritare të larta në natyrë, pa nevojën e një shkalle. Koni i mbylljes standarde dhe maja e filetuar përshtaten pothuajse në çdo shtojcë Unger Professional si pjesë e sistemit të Lidhjes dhe Pastrimit të Unger. E përsosur për pastrim, pluhurosje pa shkallë.
 • 10m 3k High Modulus carbon fiber mast pole telescopic window cleaning poles

  10m 3k shtylla largpamëse për pastrimin e dritares në shtyllën e direkut të fibrave të karbonit

  Përdorimi i shufrave pastruese teleskopike mund të hedhë shpejt dhe me efikasitet pluhurin në vetëm disa hapa, duke lejuar qasje të lehtë në zona të vështira për t'u arritur.
  Pastrimi në një fazë - nuk ka nevojë të tërhiqni dritaret dhe të lustroni përsëri. Krahasuar me metodat tradicionale, zonat e mëdha mund të pastrohen më shpejt, dhe gjithashtu mund të pastrohen nga toka e larta
 • Hybrid Blue Yellow Telescopic Water Fed Wash Brush Window Cleaning Pole

  Shtylla e pastrimit të dritareve me furçë larje uji teleskopik blu e verdhë blu

  Shtylla e pastrimit të dritareve me fibra karboni përbëhet nga tubi me fibra karboni Tub me fibra karboni, i njohur gjithashtu si tub me fibra karboni, i njohur gjithashtu si tub karboni, tub me fibra karboni, është bërë nga materiali i përbërë nga fibra karboni i zhytur paraprakisht në rrëshirë poliestër fenileni nga pultrusion shëruese të nxehtësisë (dredha-dredha ) Gjatë përpunimit, ju mund të prodhoni një larmi profilesh përmes formave të ndryshëm, të tilla si: specifikime të ndryshme të tubit të rrumbullakët me fibra karboni, specifikime të ndryshme të tubit katror, ​​materialit të fletës dhe profileve të tjerë: në procesin e prodhimit mund të paketohen edhe paketime sipërfaqësore 3K zbukurimi dhe kështu me radhë.
12 Tjetra> >> Faqja 1/2