Tub me xham

 • Rigid Lightweight Telescoping Fiberglass Tubing

  Tub i ngurtë me lesh teleskopi me lesh xhami

  Tubi i fibrave të qelqit është i lehtë dhe i fortë, jopërçues, forcë e lartë mekanike, rezistencë ndaj plakjes, rezistencë ndaj temperaturës së lartë, rezistencë ndaj korrozionit, pra në naftë, energji elektrike, industri kimike, prodhim letre, furnizim me ujë urban dhe kullim, trajtim të ujërave të zeza në fabrikë, ujë deti shkripëzimi, transmetimi i gazit dhe industri të tjera janë përdorur gjerësisht.
 • ISO9001 Frp Square 15ft 20mm Glass Fiber Tube

  Tub me fibra qelqi ISO9001 Frp Sheshi 15ft 20 mm

  Tubi i fibrave të qelqit është i lehtë dhe i fortë, jopërçues, forcë e lartë mekanike, rezistencë ndaj plakjes, rezistencë ndaj temperaturës së lartë, rezistencë ndaj korrozionit, pra në naftë, energji elektrike, industri kimike, prodhim letre, furnizim me ujë urban dhe kullim, trajtim të ujërave të zeza në fabrikë, ujë deti shkripëzimi, transmetimi i gazit dhe industri të tjera janë përdorur gjerësisht.
 • ISO 26mm 30mm 50mm 100mm 3k Fiberglass Tube

  Tub me lesh xhami ISO 26mm 30mm 50mm 100mm 3k

  Tubi i fibrave të qelqit është i lehtë dhe i fortë, jopërçues, forcë e lartë mekanike, rezistencë ndaj plakjes, rezistencë ndaj temperaturës së lartë, rezistencë ndaj korrozionit, pra në naftë, energji elektrike, industri kimike, prodhim letre, furnizim me ujë urban dhe kullim, trajtim të ujërave të zeza në fabrikë, ujë deti shkripëzimi, transmetimi i gazit dhe industri të tjera janë përdorur gjerësisht.
 • Acceptable Length Customization ,Fiberglass Round Tubes with 40mm With ISO9001 Standard

  Përshtatje e gjatësisë së pranueshme, Tuba të rrumbullakëta me lesh xhami me 40 mm me standardin ISO9001

  Tubi i fibrës së qelqit është i lehtë dhe i fortë, jopërçues, forcë e lartë mekanike, rezistencë ndaj plakjes, rezistencë ndaj temperaturës së lartë, rezistencë ndaj korrozionit.
 • 1K 3K 12K Epoxy Winding Fiberglass Round Tube

  Tub i rrumbullakët me lesh xhami 1K 3K 12K Epoxy

  Tubi i fibrave të qelqit është i lehtë dhe i fortë, jopërçues, forcë e lartë mekanike, rezistencë ndaj plakjes, rezistencë ndaj temperaturës së lartë, rezistencë ndaj korrozionit, pra në naftë, energji elektrike, industri kimike, prodhim letre, furnizim me ujë urban dhe kullim, trajtim të ujërave të zeza në fabrikë, ujë deti shkripëzimi, transmetimi i gazit dhe industri të tjera janë përdorur gjerësisht.