Tub me fibra karboni

 • Different surface carbon fiber tubes, 3K, 6K, 12K, a variety of surface can be customized

  Tuba të ndryshme me fibra karboni sipërfaqe, 3K, 6K, 12K, një larmi sipërfaqe mund të personalizohen

  Tub me fibra karboni, i njohur gjithashtu si tub me fibra karboni, i njohur gjithashtu si tub karboni, tub me fibra karboni, është bërë nga materiali i përbërë nga fibra karboni i zhytur paraprakisht në rrëshirë poliestër fenileni nga pultrusion (dredha) që shëron nxehtësinë. Gjatë përpunimit, ju mund të prodhoni një larmi profilesh përmes formave të ndryshëm, të tilla si: specifikime të ndryshme të tubit të rrumbullakët me fibra karboni, specifikime të ndryshme të tubit katror, ​​materialit të fletës dhe profileve të tjerë: në procesin e prodhimit mund të paketohen edhe paketime sipërfaqësore 3K zbukurimi dhe kështu me radhë.
 • Carbon fiber tubes with different modulus

  Tuba me fibra karboni me modul të ndryshëm

  Tub me fibra karboni, i njohur gjithashtu si tub me fibra karboni, i njohur gjithashtu si tub karboni, tub me fibra karboni, është bërë nga materiali i përbërë nga fibra karboni i zhytur paraprakisht në rrëshirë poliestër fenileni nga pultrusion (dredha) që shëron nxehtësinë. Gjatë përpunimit, ju mund të prodhoni një larmi profilesh përmes formave të ndryshëm, të tilla si: specifikime të ndryshme të tubit të rrumbullakët me fibra karboni, specifikime të ndryshme të tubit katror, ​​materialit të fletës dhe profileve të tjerë: në procesin e prodhimit mund të paketohen edhe paketime sipërfaqësore 3K zbukurimi dhe kështu me radhë.
 • Carbon fiber tube with different lengths, length can be customized

  Tub me fibra karboni me gjatësi të ndryshme, gjatësia mund të personalizohet

  Tub me fibra karboni, i njohur gjithashtu si tub me fibra karboni, i njohur gjithashtu si tub karboni, tub me fibra karboni, është bërë nga materiali i përbërë nga fibra karboni i zhytur paraprakisht në rrëshirë poliestër fenileni nga pultrusion (dredha) që shëron nxehtësinë. Gjatë përpunimit, ju mund të prodhoni një larmi profilesh përmes formave të ndryshëm, të tilla si: specifikime të ndryshme të tubit të rrumbullakët me fibra karboni, specifikime të ndryshme të tubit katror, ​​materialit të fletës dhe profileve të tjerë: në procesin e prodhimit mund të paketohen edhe paketime sipërfaqësore 3K zbukurimi dhe kështu me radhë.