Poli i mbledhjes së frutave

 • Fruit Picker for Picking coconut Hand Tools

  Zgjedhësi i frutave për mbledhjen e veglave të dorës së kokosit

  Marrësi i frutave është krijuar me kujdes për prodhuesit e frutave, stafin e kopshtit, kasafortë, të lehtë, të zbatueshme, mund të presë degë, të vjelë fruta. Kur vjelni fruta, për aq kohë sa qëndrimi nën pemë mund të vjelë lehtë frutat dhe të bjerë në thesin prej pëlhure, mos u përkulni më për të marrë nën pemë; Shtylla është e pajisur me dorezë plastike të gradës së lartë, e cila është e lehtë për tu trajtuar dhe mund të rregullohet në çdo kohë.
 • Fiberglass Telescopic Pole Fruit Plucker

  Mbërthyes Frutash Teleskopik me Tekstil me Qira

  Marrësi i frutave është krijuar me kujdes për prodhuesit e frutave, stafin e kopshtit, kasafortë, të lehtë, të zbatueshme, mund të presë degë, të vjelë fruta. Kur vjelni fruta, për aq kohë sa qëndrimi nën pemë mund të vjelë lehtë frutat dhe të bjerë në thesin prej pëlhure, mos u përkulni më për të marrë nën pemë; Shtylla është e pajisur me dorezë plastike të gradës së lartë, e cila është e lehtë për tu trajtuar dhe mund të rregullohet në çdo kohë.
 • Customization Carbone Telescopic Pole Fruit Plucker

  Përshtatje Carbone Telescopic Pole Fruit Plucker

  Marrësi i frutave është krijuar me kujdes për prodhuesit e frutave, stafin e kopshtit, kasafortë, të lehtë, të zbatueshme, mund të presë degë, të vjelë fruta. Kur vjelni fruta, për aq kohë sa qëndrimi nën pemë mund të vjelë lehtë frutat dhe të bjerë në thesin prej pëlhure, mos u përkulni më për të marrë nën pemë; Shtylla është e pajisur me dorezë plastike të gradës së lartë, e cila është e lehtë për tu trajtuar dhe mund të rregullohet në çdo kohë.
 • Customization Carbone 10M Telescopic Pole Fruit Plucker

  Përshtatje Carbone 10M Pllaka Pemë Teleskopike me Pol

  Marrësi i frutave është krijuar me kujdes për prodhuesit e frutave, stafin e kopshtit, kasafortë, të lehtë, të zbatueshme, mund të presë degë, të vjelë fruta. Kur vjelni fruta, për aq kohë sa qëndrimi nën pemë mund të vjelë lehtë frutat dhe të bjerë në thesin prej pëlhure, mos u përkulni më për të marrë nën pemë; Shtylla është e pajisur me dorezë plastike të gradës së lartë, e cila është e lehtë për tu trajtuar dhe mund të rregullohet në çdo kohë.
 • 10 FT extension available picking pole trimmer

  10 FT zgjerues i disponueshëm për zgjedhjen e shtyllave

  Marrësi i frutave është krijuar me kujdes për prodhuesit e frutave, stafin e kopshtit, kasafortë, të lehtë, të zbatueshme, mund të presë degë, të vjelë fruta. Kur vjelni fruta, për aq kohë sa qëndrimi nën pemë mund të vjelë lehtë frutat dhe të bjerë në thesin prej pëlhure, mos u përkulni më për të marrë nën pemë; Shtylla është e pajisur me dorezë plastike të gradës së lartë, e cila është e lehtë për tu trajtuar dhe mund të rregullohet në çdo kohë.