Teknologjia

Procesi i prodhimit

① Magazinimi i lëndës së parë

Teknologji 01

③ makina mbështjellëse

Teknologji 02

⑤ Furrat e kurimit

Teknologjia03

⑦ Makinat e lëmimit nga Tajvani

Teknologjia04
kate
Teknologjia06

② makina prerëse

Teknologjia07

④ makineri për mbështjellës me shirit

Teknologjia08

⑥ Heqja e mandrelit dhe shiritit

Teknologjia09

⑧Inspektimi i cilësisë

Teknologjia05

⑨ Paketimi

Si janë bërë një tub me fibër karboni me mbështjellës