Pol shpëtimi

 • Pole Rescue Telescopic 3k Plain Fabric Carbon Pool Telescopic Pole

  Pole Rescue Telescopic 3k Pëlhurë e thjeshtë Pishinë karboni Teleskopik Pol

  Shtylla e jetës është një pajisje për të shpëtuar jetën që përdoret për të shpëtuar njerëzit nga mbytja. Meqenëse ekziston rreziku i mbytjes në afërsi të mbytjes, përpjekjet e shpëtimit duhet të kryhen në breg kur të jetë e mundur. Në mënyrë që të përmbushë nevojat e shpëtimit të shpejtë dhe të sigurt të atyre që mbyten në një distancë më të gjatë (3 deri në 10 metra), stafi i pishinës përmirësoi formën dhe funksionin e shtyllës së kalit, duke gjeneruar kështu polin e shpëtimit të përdorur gjerësisht
 • Good Tenacity Telescoping Fiberglass Poles For Water Rescue Pole

  Qëndrueshmëri e mirë polet me tekstil me fije qelqi teleskopike për polin e shpëtimit të ujit

  Shtylla e jetës është një pajisje për të shpëtuar jetën që përdoret për të shpëtuar njerëzit nga mbytja. Meqenëse ekziston rreziku i mbytjes në afërsi të mbytjes, përpjekjet e shpëtimit duhet të kryhen në breg kur të jetë e mundur. Në mënyrë që të përmbushë nevojat e shpëtimit të shpejtë dhe të sigurt të atyre që mbyten në një distancë më të gjatë (3 deri në 10 metra), stafi i pishinës përmirësoi formën dhe funksionin e shtyllës së kalit, duke gjeneruar kështu polin e shpëtimit të përdorur gjerësisht
 • 100% Carbon fiber Telescopic Water Rescue Poles

  100% Polakë Shpëtim Uji me fibër karboni

  Shtylla e jetës është një pajisje për të shpëtuar jetën që përdoret për të shpëtuar njerëzit nga mbytja. Meqenëse ekziston rreziku i mbytjes në afërsi të mbytjes, përpjekjet e shpëtimit duhet të kryhen në breg kur të jetë e mundur. Në mënyrë që të përmbushë nevojat e shpëtimit të shpejtë dhe të sigurt të atyre që mbyten në një distancë më të gjatë (3 deri në 10 metra), stafi i pishinës përmirësoi formën dhe funksionin e shtyllës së kalit, duke gjeneruar kështu polin e shpëtimit të përdorur gjerësisht
 • 50FT telescopic Long Reach Telescopic Water Rescue Poles

  50FT Polakët e Shpëtimit të Ujit teleskopik me Afat të Gjata Teleskopik

  Shtylla e jetës është një pajisje për të shpëtuar jetën që përdoret për të shpëtuar njerëzit nga mbytja. Meqenëse ekziston rreziku i mbytjes në afërsi të mbytjes, përpjekjet e shpëtimit duhet të kryhen në breg kur të jetë e mundur. Në mënyrë që të përmbushë nevojat e shpëtimit të shpejtë dhe të sigurt të atyre që mbyten në një distancë më të gjatë (3 deri në 10 metra), stafi i pishinës përmirësoi formën dhe funksionin e shtyllës së kalit, duke gjeneruar kështu polin e shpëtimit të përdorur gjerësisht
 • 25Ft telescopic rescue pole with locking Telescopic pole manufatur

  Shtylla shpëtimi teleskopike 25Ft me manufatur shtylla teleskopike mbyllëse

  Shtylla e jetës është një pajisje për të shpëtuar jetën që përdoret për të shpëtuar njerëzit nga mbytja. Meqenëse ekziston rreziku i mbytjes në afërsi të mbytjes, përpjekjet e shpëtimit duhet të kryhen në breg kur të jetë e mundur. Në mënyrë që të përmbushë nevojat e shpëtimit të shpejtë dhe të sigurt të atyre që mbyten në një distancë më të gjatë (3 deri në 10 metra), stafi i pishinës përmirësoi formën dhe funksionin e shtyllës së kalit, duke gjeneruar kështu polin e shpëtimit të përdorur gjerësisht