Shtyllë larëse me presion të lartë

 • Long Reach 55ft Telescopic Carbon Fiber Pole With High Pressure Cleaning Systems

  Shtylla me fibra karboni teleskopik me kapacitet të gjatë 55ft me sisteme pastrimi me presion të lartë

  Shtylla e pastrimit me presion të lartë është një makinë që bën ujin me presion të lartë të prodhuar nga pompa e kumarxisë me presion të lartë për të larë sipërfaqen e objektit përmes pajisjes së energjisë. Mund të heqë papastërtitë, të lahet, për të arritur qëllimin e pastrimit të sipërfaqes së objektit. Për shkak se është përdorimi i kolonës së ujit me presion të lartë për të pastruar papastërtitë, pastrimi me presion të lartë është gjithashtu një nga botët e njohur si metodat më shkencore, ekonomike dhe miqësore me mjedisin e pastrimit.
 • High pressure resistant Telescoping carbon fiber poles for Cleaning Garden

  Shtylla të fibrave karbonike rezistente ndaj presionit të lartë për pastrimin e kopshtit

  Shtylla e pastrimit me presion të lartë është një makinë që bën ujin me presion të lartë të prodhuar nga pompa e kumarxisë me presion të lartë për të larë sipërfaqen e objektit përmes pajisjes së energjisë. Mund të heqë papastërtitë, të lahet, për të arritur qëllimin e pastrimit të sipërfaqes së objektit. Për shkak se është përdorimi i kolonës së ujit me presion të lartë për të pastruar papastërtitë, pastrimi me presion të lartë është gjithashtu një nga botët e njohur si metodat më shkencore, ekonomike dhe miqësore me mjedisin e pastrimit.
 • 12m Heavy Duty Fibreglass Telescopic Pole for high pressure cleaning

  Pol largpamës me lesh xhami 12m për pastrim me presion të lartë

  Shtylla e pastrimit me presion të lartë është një makinë që bën ujin me presion të lartë të prodhuar nga pompa e kumarxisë me presion të lartë për të larë sipërfaqen e objektit përmes pajisjes së energjisë. Mund të heqë papastërtitë, të lahet, për të arritur qëllimin e pastrimit të sipërfaqes së objektit. Për shkak se është përdorimi i kolonës së ujit me presion të lartë për të pastruar papastërtitë, pastrimi me presion të lartë është gjithashtu një nga botët e njohur si metodat më shkencore, ekonomike dhe miqësore me mjedisin e pastrimit.
 • 3k/6k/12k carbon fiber telescoping poles for high pressure cleaning with hose

  3k / 6k / 12k shtylla teleskopike me fibra karboni për pastrim me presion të lartë me gete

  Një larmi opsionesh sipërfaqësore, ndërsa sigurojnë cilësinë e produktit, rrisin estetikën e shtyllave.
  Këto shtylla rrëshqasin lehtësisht dhe mund të mbyllen në çdo gjatësi, të cilat janë ideale për çdo aplikim ku janë të nevojshme ruajtja kompakte dhe gjatësia e gjatë e zgjatjes.