Kutub teleskopik serat karbon permukaan 3k 12k

Pedaran pondok:

Batang serat karbon tiasa dianggo pikeun beberesih jandéla, beberesihan luhurna, beberesih solokan, fishing trawl, fotografi, jsb.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Tiang serat karbon ngagaduhan kaunggulan kaku anu luhur, beurat handap, tahan maké, tahan sepuh sareng tahan karat.
Dibandingkeun sareng logam struktural tradisional (sapertos waja, aluminium sareng stainless steel), serat karbon ngagaduhan ciri kakuatan tarik anu hadé sareng mangrupikeun pilihan kahiji pikeun sababaraha aplikasi kinerja.

Jual Poé

Serat karbon mangrupikeun standar emas tina tihang teleskopik, éta bagian anu sami mantap, kaku & hampang. Urang tiasa ngarobih 3k, 6k, 12k sareng permukaan anu sanés sapertos anu anjeun peryogikeun. Sedengkeun mastikeun kualitas produk, éta ogé ningkatkeun éstétika sareng rasa panggunaan produk

Carbon fiber pole_img26
Carbon fiber pole_img25
Carbon fiber pole_img24

Kauntungannana

1. Gampang dibabawa, gampang diéstokeun, gampang dianggo
2. kaku tinggi, beurat handap
3. Nganggo Résistansi
4. résistansi sepuh, résistansi korosi
5. Konduktivitas Termal
6. Standar: ISO9001
7. panjangna béda anu aya custom.

Spésifikasi

Nami Kutub teleskopik serat karbon permukaan 3k 12k
Fitur Bahan 1. Dijieunna tina modulus tinggi serat karbon 100% diimpor ti Jepang kalayan résin epoxy
  2. Ganti anu hébat pikeun tabung jangjang aluminium kelas rendah
  3. Beurat ngan ukur 1/5 waja sareng 5 kali langkung kuat tibatan waja
  4. Koefisiensi Lemah Ékspansi Térmal, Résistansi Suhu Tinggi
  5. Alus Tenagitas, Ketangguhan Anu Saé, Koefisiensi Rendah tina Épéksi Termal
Spésifikasi Pola Twill, Polos
  Beungeut Herang, Matte
  Jalur 3K Atanapi 1K, 1.5K, 6K
  Warna Hideung, Emas, Perak, Beureum, Bue, Gree (Atanapi sareng Sutra Warna)
  Bahan Jepang Serat Karbon Serat Karbon + Résin
  Eusi Karbon 100%
Ukuranna Jenis KTP Kandel témbok Panjangna
  Kutub teleskopis 6-60 mm 0,5,0.75,1 / 1,5,2,3,4 mm 10-72Ft
Aplikasi 1. Aerospace, Helicopters Model Drone, UAV, FPV, Bagian Modél RC
  2. Alat Pembersih, Bebersih Rumah Tangga, Outrigger, Tiang Kaméra, tukang nyokot
  6. Batur
Ngepak 3 lapisan bungkus pelindung: pilem plastik, bungkus gelembung, karton
  (Ukuran normal: 0,1 * 0,1 * méter (lébar * jangkungna * panjang)

Aplikasi

Batang serat karbon tiasa dianggo pikeun beberesih jandéla, beberesihan luhurna, beberesih solokan, fishing trawl, fotografi, jsb.

Carbon fiber pole_img22
Carbon fiber pole_img23
Carbon fiber pole_img21

  • Saméméhna:
  • Teras: