100% Tiang serat teleskopik serat karbon

Pedaran pondok:

Batang teleskopik ieu didamel tina serat karbon 100% pikeun kaku anu luhur, beurat enteng, pakean sareng tahan korosi. Batang teleskopis diwangun ku tilu bagian, sareng desain fléksibel tina kuncén ngamungkinkeun pangguna pikeun ngaluyukeun panjangna sacara bébas.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Ieu serat karbon anu tiasa diperpanjang tiang tiasa digeser kalayan gampang sareng tiasa dikonci panjangna ti 110cm dugi ka 300cm, anu cocog pikeun aplikasi mana waé panyimpenan kompak sareng panjang panjang anu diperyogikeun. Kutub ieu gampang dioperasikeun sareng dibabawa. Éta tiasa diperpanjang dugi ka maksimal panjang dina detik ku narik sareng ngonci unggal bagian teléskop.

Carbon fiber pole_img04
Carbon fiber pole_img07
Carbon fiber pole_img06
Carbon fiber pole_img05

Jual Poé

Batang teleskopis ieu tiasa dianggo di bumi pikeun ngabersihan Windows sareng ngabersihan panel surya. Rod anu ditarik tiasa nyayogikeun beberesih ti kajauhan. Desain ergonomis ngajantenkeun meresihan jarak jauh langkung hemat tenaga kerja sareng aman.

Kami gaduh tim insinyur anu gaduh 15 taun pangalaman dina industri serat karbon. Salaku pabrik umur 12 taun, urang mastikeun pamariksaan kualitas internal anu ketat, sareng upami perlu, urang ogé tiasa nyayogikeun pamariksaan kualitas ti pihak katilu. Sadaya prosés kami dilaksanakeun saluyu sareng ISO 9001. Tim kami bangga kana jasa jujur ​​sareng etika kami, sareng salawasna nganteurkeun layanan palanggan anu pangsaéna.

Carbon fiber pole_img13
Carbon fiber pole_img12
Carbon fiber pole_img11

Spésifikasi

Nami 100% Tiang serat teleskopik serat karbon
Fitur Bahan 1. Dijieunna tina modulus tinggi serat karbon 100% diimpor ti Jepang kalayan résin epoxy
  2. Ganti anu hébat pikeun tabung jangjang aluminium kelas rendah
  3. Beurat ngan ukur 1/5 waja sareng 5 kali langkung kuat tibatan waja
  4. Koefisiensi Lemah Ékspansi Térmal, Résistansi Suhu Tinggi
  5. Alus Tenagitas, Ketangguhan Anu Saé, Koefisiensi Rendah tina Épéksi Termal
Spésifikasi Pola Twill, Polos
  Beungeut Herang, Matte
  Jalur 3K Atanapi 1K, 1.5K, 6K
  Warna Hideung, Emas, Perak, Beureum, Bue, Gree (Atanapi sareng Sutra Warna)
  Bahan Jepang Serat Karbon Serat Karbon + Résin
  Eusi Karbon 100%
Ukuranna Jenis KTP Kandel témbok Panjangna
  Kutub teleskopis 6-60 mm 0,5,0.75,1 / 1,5,2,3,4 mm 10Ft-72ft
Aplikasi 1. Aerospace, Helicopters Model Drone, UAV, FPV, Bagian Modél RC
  2. Alat Pembersih, Bebersih Rumah Tangga, Outrigger, Tiang Kaméra, tukang nyokot
  6. Batur
Ngepak 3 lapisan bungkus pelindung: pilem plastik, bungkus gelembung, karton
  (Ukuran normal: 0,1 * 0,1 * méter (lébar * jangkungna * panjang)

Aplikasi

Kalayan konci standar ngonci sareng benang universal, kutub ieu tiasa dianggo sareng sadaya kantétan Unger sareng kantétan naon waé sareng benang universal. Nalika anjeun nyambungkeun squeegee, scrubber, sikat atanapi duster kana salah sahiji tiang teléskopis kami, anjeun tiasa ngabersihan daérah anu hésé dijalankeun langkung gancang sareng langkung aman tibatan ngabersihkeun ku alat genggam sareng tangga. Iraha aya kabutuhan pikeun jangkauan manjang, naha di jero atanapi di luar ruangan.

Carbon fiber pole_img08
Carbon fiber pole_img09
Carbon fiber pole_img10

  • Saméméhna:
  • Teras: