50FT teleskopis Jangkauan Panjang Teleskopik Cai Nyalametkeun

Pedaran pondok:

Tiang kahirupan mangrupikeun alat anu nyalametkeun kahirupan anu dianggo pikeun nyalametkeun jalma-jalma tina tilelep. Kusabab aya résiko kakeueum dina jarak caket tilelep, usaha nyalametkeun kedah dilaksanakeun di darat sabisana. Dina raraga nyumponan kabutuhan nyalametkeun gancang sareng aman pikeun anu tilelep dina jarak anu langkung lami (3 dugi 10 méter), staf kolam renang ningkatkeun bentuk sareng fungsi tiang kuda, sahingga ngahasilkeun tihang penjaga hirup anu seueur dianggo


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Rod teleskopis nyalametkeun cai multifungsi tiasa dianggo pikeun nyalametkeun laut, nyalametkeun sato, nyalametkeun banjir, nyalametkeun tinggi, sareng sajabana Kalayan konci kaamanan, panjang batang penyelamat tiasa disaluyukeun sacara fleksibel, sareng éta tiasa diperketat sacara otomatis nalika narik pikeun mastikeun kasalametan .

Jual Poé

Nyalametkeun teleskopik ngajantenkeun nyalametkeun aman sareng dipercaya, henteu kapangaruhan ku angin sareng arus laut, pikeun ubar anu terluka sareng nyingkahan cilaka sekundér. Kami ngadukung ukuran kustomisasi, upami anjeun ngagaduhan syarat kanggo ukuran atanapi asesoris, mangga hubungi palanggan.

Produk kami diékspor ka Jérman, Jepang, Amérika Serikat, Australia, Kanada sareng pasar global anu sanés sareng seueur perusahaan terkenal di bumi sareng di mancanagara pikeun ngawangun hubungan koperasi anu stabil anu stabil, laun ngawangun bakat, téknologi, kaunggulan mérek.

Spésifikasi

Nami 50FT teleskopis Jangkauan Panjang Teleskopik Cai Nyalametkeun
Fitur Bahan 1. Dijieunna tina modulus tinggi serat karbon 100% diimpor ti Jepang kalayan résin epoxy
  2. Ganti anu hébat pikeun tabung jangjang aluminium kelas rendah
  3. Beurat ngan ukur 1/5 waja sareng 5 kali langkung kuat tibatan waja
  4. Koefisiensi Lemah Ékspansi Térmal, Résistansi Suhu Tinggi
  5. Alus Tenagitas, Ketangguhan Anu Saé, Koefisiensi Rendah tina Épéksi Termal
Spésifikasi Pola Twill, Polos
  Beungeut Herang, Matte
  Jalur 3K Atanapi 1K, 1.5K, 6K
  Warna Hideung, Emas, Perak, Beureum, Bue, Gree (Atanapi sareng Sutra Warna)
  Bahan Jepang Serat Karbon Serat Karbon + Résin
  Eusi Karbon 100%
Ukuranna Jenis KTP Kandel témbok Panjangna
  Kutub teleskopis 6-60 mm 0,5,0.75,1 / 1,5,2,3,4 mm 50Ft
Aplikasi Nyalametkeun
Ngepak 3 lapisan bungkus pelindung: pilem plastik, bungkus gelembung, karton
  (Ukuran normal: 0,1 * 0,1 * méter (lébar * jangkungna * panjang)

Aplikasi

Nyalametkeun


  • Saméméhna:
  • Teras: