Tabung serat karbon kalayan panjang anu béda, panjang tiasa disaluyukeun

Pedaran pondok:

Tabung serat karbon, ogé katelah tabung serat karbon, ogé katelah tabung karbon, tabung serat karbon, didamel tina bahan komposit serat karbon sateuacan dilelepkeun dina résin poliéster fenilén ku panasna ngubaran pultrusi (gulungan). Dina ngolahna, anjeun tiasa ngahasilkeun rupa-rupa propil ngalangkungan kapang anu béda, sapertos: spésifikasi béda tabung serat karbon buleud, spésifikasi anu béda tina tabung pasagi, bahan lambar, sareng profil anu sanés: dina prosés produksi ogé tiasa dibungkus bungkus permukaan 3K ngageulisan sareng sajabina.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Pipa serat karbon seueur dianggo salaku bahan dasar pikeun Light Aircraft Tubing, aerospace, defense, leisure, otomotif ptubeuct, industri sareng séktor médis ogé aplikasi sanésna kalebet perbaikan konstruksi sareng penguatan bangunan. Panjangna, urang gaduh 1m ~ 3m, tapi urang tiasa ngarobih produk numutkeun pamundut anjeun.

carbon fiber tube_img12
carbon fiber tube_img13
carbon fiber tube_img38

Jual Poé

Tabung serat karbon gaduh kakuatan linier anu luar biasa kusabab orientasi serat karbon sareng dianggo dina sababaraha aplikasi. (Dibandingkeun sareng logam struktural konvensional (sapertos baja, aluminium sareng stainless steel), tabung serat karbon nganteurkeun ciri kakuatan tarik anu hadé. Di sagigireun nunjukkeun kakuatan anu luar biasa, tabung serat karbon komposit kami awét, ringan sareng kaku pisan.

carbon fiber tube_img02
carbon fiber tube_img04
carbon fiber tube_img01
carbon fiber tube_img03

Naha Pilih Kami

* Pangalaman anu lega pikeun langkung ti 12 taun
* ISO9001
* Pabrikan propésional
* Bahan kualitas
* Ahli sareng rajin damel
* Kontrol kualitas ketat
* Kualitas luhur dijamin
* Harga anu wajar

Kauntungannana

Tim 1.Engineer sareng 15 taun pangalaman industri serat karbon
2. Pabrik kalayan sajarah 12 taun
3. lawon serat karbon kualitas luhur ti Jepang / AS / Korea
4. Pariksa kualitas di-imah ketat, pamariksaan kualitas pihak katilu ogé sayogi upami dipénta
5. Sadayana prosés leres-leres jalanna sesuai ISO 9001
6. pangiriman gancang, waktos nuju pondok
7. Sadayana tabung serat karbon kalayan garansi 1 taun

Spésifikasi

Nami Tabung Serat Karbon Babak / Tabung Serat Karbon Persegi
Fitur 1. Dijieunna tina modulus tinggi serat karbon 100% diimpor ti Jepang kalayan résin epoxy
  2. Ganti anu hébat pikeun tabung jangjang aluminium kelas rendah
  3. Beurat ngan ukur 1/5 waja sareng 5 kali langkung kuat tibatan waja
  4. Koefisiensi Lemah Ékspansi Térmal, Résistansi Suhu Tinggi
  5. Alus Tenagitas, Ketangguhan Anu Saé, Koefisiensi Rendah tina Épéksi Termal
Spésifikasi Pola Twill, Polos
  Beungeut Herang, Matte
  Jalur 3K Atanapi 1K, 1.5K, 6K
  Warna Hideung, Emas, Perak, Beureum, Bue, Gree (Atanapi sareng Sutra Warna)
  Bahan Jepang Serat Karbon Serat Karbon + Résin
  Eusi Karbon 68%
Ukuranna Jenis KTP Kandel témbok Panjangna
  Tube Babak 6-60 mm 0,5,0.75,1 / 1,5,2,3,4 mm 1000.100.100 mm
  Tube Tube 8-38 mm 2,3 mm 500.600.780 mm
Aplikasi 1. Aerospace, Helicopters Model Drone, UAV, FPV, Bagian Modél RC
  2. Pabrik Pembuatan Sareng Perkakas, Otomasi Industri
  3. Alat Olahraga, Alat Musik, Alat Médis
  4. Perbaikan Konstruksi Bangunan sareng Panguatan
  5. Bagian Dekorasi Interior Mobil, Produk Seni
  6. Batur
Ngepak 3 lapisan bungkus pelindung: pilem plastik, bungkus gelembung, karton
  (Ukuran normal: 0,1 * 0,1 * méter (lébar * jangkungna * panjang)

Aplikasi

Tabung serat karbon kalayan kakuatan tinggi, umur panjang, tahan korosi, beurat enteng, kapadetan lemah sareng kaunggulan anu sanésna, seueur dianggo dina langlayangan, pesawat modél, dukungan lampu, alat PC poros puteran, mesin étching, alat médis, alat olahraga sareng alat mékanis anu sanés . Stabilitas dimensi, konduktivitas listrik, konduktivitas termal, koefisien ékspansi termal leutik, pelumasan diri, nyerep énergi sareng tahan gempa sareng séri kinerja anu saé. Éta ngagaduhan kapang khusus tinggi, tahan kacapean, tahan ngarayap, résistansi suhu luhur, tahan korosi, tahan maké sareng sajabina.

carbon fiber tube_img07
carbon fiber tube_img06
carbon fiber tube_img05

  • Saméméhna:
  • Teras: