12m Tugas beurat Fiberglass Kutub Teleskopis

Pedaran pondok:

Tabung Fiberglass mangrupikeun salah sahiji bahan komposit sareng serat gelas sareng produkna (lawon gelas, pita, dirasakeun, benang, sareng sajabana) salaku bahan penguatan sareng résin sintétik salaku matrix matrix.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka

Tabung Fiberglass mangrupikeun salah sahiji bahan komposit sareng serat gelas sareng produkna (lawon gelas, pita, dirasakeun, benang, sareng sajabana) salaku bahan penguatan sareng résin sintétik salaku matrix matrix. Konsép matérial komposit ngarujuk kana matéri henteu tiasa nyumponan sarat pamakean, kedah diwangun ku dua atanapi langkung ti dua jinis bahan sasarengan, komposisi anu sanés tiasa nyumponan sarat matéri, nyaéta matérial komposit. Serat gelas tunggal, sanaos kakuatanna luhur pisan, tapi di antara seratna leupas, ngan ukur tiasa nahan tegangan, henteu tahan bending, geser sareng tekanan compressive, tapi ogé henteu gampang ngadamel géométri anu tetep, nyaéta awak lemes. Upami anjeun lemkeun sasarengan résin sintétik, anjeun tiasa ngadamel sagala jinis produk kaku kalayan bentuk anu tetep anu tiasa nahan tekenan tarik.
Éta ogé tiasa nahan tekanan bending, komprési sareng geser. Ieu mangrupikeun serat gelas bertulang matrix plastik komposit.

carbon fiber tube_img26
carbon fiber tube_img13
carbon fiber tube_img25

Jual Poé

Gelombang bandéra anjeun nganggo Telescoping Flag Pole. Kalayan desain anu ringan sareng adjustable, anjeun bakal siap dina waktos anu gancang janten anjeun tiasa ngamimitian ngaput. Unggal bagian ngonci dina tempat mastikeun éta moal runtuh nalika diperpanjang. Kutub ieu ngageser kalayan gampang sareng tiasa dikonci panjang mana waé. Kutub ieu gampang dioperasikeun sareng dibabawa. Éta tiasa diperpanjang dugi ka maksimal panjang dina detik ku narik sareng ngonci unggal bagian teléskop.
Fans bakal tiasa milarian tailgate anjeun kalayan gampang nalika anjeun ngapungkeun warna tim! Pasang tihang dina gunung ban, pasang kendang, pasang taneuh atanapi gunung anu sanés anu dijual nyalira

carbon fiber tube_img20
carbon fiber tube_img18
carbon fiber tube_img19
carbon fiber tube_img17

Naha Pilih Kami

Gampang dibabawa, gampang disimpen, gampang dianggo
Ngagem Résistansi
tahan sepuh,
résistansi korosi
Sadayana panjang anu bénten-bénten sayogi sapertos anu dipundut

Kauntungannana

Tim insinyur kalayan 15 taun pangalaman industri serat karbon
Pabrik kalayan sajarah 12 taun
Lawon serat karbon kualitas luhur ti Jepang / AS / Korea
Pariksa kualitas di-imah ketat, pamariksaan kualitas pihak katilu ogé sayogi upami dipénta
Sadaya prosés leres-leres badé dituturkeun ISO 9001
Pangiriman gancang, waktos nuju pondok
Sadaya tabung serat karbon kalayan garansi 1 taun

Spésifikasi

Ngaran Produk Tube Fibergalsss
Bahan Résin gulung serat kaca
Beungeut Lemes, Matte finish, High gloss finish
Diameter 12.7mm 15mm 16mm 19mm 20mm 22mm 25mm 28mm 30mm 32mm 35mm 38mm 45mm 51mm 63mm 76mm 89mm 100mm;
  0.75 '' 1 '' 1.125 '' 1.180 '' 1.250 '' 1.50 '' 2 '' 2.5 '' 3 '' 3.5 '' 4 '' sareng adat.
Panjangna ti 300mm ka 7000mm sareng adat.
Warna beureum, hideung, bodas, konéng, biru, héjo, bodas, kulawu sareng adat.
Perlakuan permukaan lemes, matte finish, finish gloss tinggi
Aplikasi 1. Pasar listrik sareng éléktronik
  2. Dulang kabel, radom, tangga insulasi, jst.
  3. Pasar anti korosi kimia
  4. Parutan parut, pegangan tangan, platform damel, pipa tekanan bawah tanah, tangga, jst.
  5. Pasar pangwangunan gedong
  6. Jandéla bingkai, jandéla sash sareng komponenana, jsb.
  7. Tiang lampu, perawatan cai, kurung ngalawan menara pendinginan industri anu ageung, jst.
Kauntungannana Awet
  Beurat enteng sareng kakuatan tinggi
  Tahan korosi sareng anti sepuh
  Panas sareng sora isulasi Kakuatan Mékanis Tinggi
  Densitas rendah sareng Lempeng tinggi
  Stabilitas dimensi
  Pangaruh résistansi UV Tahan seuneu tahan
  Abrasion sareng Résistansi Pangaruh
Jasa Motong CNC numutkeun gambar CAD anjeun
  Nyitak numutkeun file AI

Aplikasi

Tiang ledang
Tihang Printer
Tripod kaméra, monopoda, Tamo Kaméra Telescoping Jib Arm
Nanganan ditarik pikeun seueur alat
Kutub prisma teleskopik / tihang GPS
Riggers kalebet pusat rigger sareng outrigger
Ngawelah kayak
Seueur anu sanés

carbon fiber tube_img08
carbon fiber tube_img09
carbon fiber tube_img10

  • Saméméhna:
  • Teras: